Parbrize de cea mai buna calitate pentru masina!

Daca sunteti posesorul unui autoturism marca Renault si sunteti in cautarea unor serivicii serioase si de incredere pentru inlocuit parbriz, atunci poate ca ar trebui sa accesati site-ul celor de la Parbrizeacasa.ro.

Pentru fisurarea parbrizului, este mai mult decat suficienta sarirea unei simple pietricele de pe carosabil care sa provoace un punct din care ulterior vor pleca multiple alte fisuri. De la o simpla crapatura fie ea si de cativa centimetrii patrati, parbrizul se poate fisura in intregime de la un capat pana la celalalt.

Intr-o astfel de situatie nu prea mai ramane nimic de facut, decat sa contactati un service profesional si autorizat care se ocupa cu schimbarea parbrizului.

Aceasta este o operatiune destul de serioasa deoarece este vorba de o componenta a masinii de care depinde vizibilitatea, deci implicit si siguranta traficului rutier. Tocmai din acest motiv trebuie ca intr-un astfel de moment sa apelam o firma serioasa care se ocupa cu inlocuirea parbrizelor.

Daca si voi aveti nevoie de montaj parbrize chiar la domiciliu in cel mai rapid si eficient mod, tot ce trebuie sa faceti este sa accesati site-ul celor de la Parbrizeacasa.ro si in doar cateva minute iti vei putea face o programare.
Apeland la serviciile acesora veti beneficia de serviciile unor profesionisti, de o echipa de interventie care este formata din oameni cunoscatori ai domeniului si care utilizeaza numai produse de cea mai buna calitate dar si la preturi foarte avantajoase.
In urma cu putin timp am achizitionat un autoturism second hand dar care avea un defect ce trebuia urgent rezolvat. Parbrizul acestuia nu era doar crapat, ci spart in adevaratul sens. Nedorind sa mai cheltuiesc in plus cu ridicarea masinii pe o platforma, am ales sa apelez la cei de la Parbrizeacasa.ro, unde am gasit o multime de posibilitati in materie de parbrize Renault.

Inainte de a lua masina de la cel care o vindea, m-am inteles cu acesta sa schimb parbrizul in curtea casei sale unde se afla masina, deoarece nu doream sa am probleme cu cei la la rutiera sau mai rau, cu cei de la R.A.R.

Zis si facut. Parbrizul a fost inlocuit iar apoi am putut sa plec linistit cu masina. Totul a decurs perfect, echipa care s-a prezentat pentru inlocuirea parbrizului s-a comportat profesional si in numai jumatate de ora, operatiunea a fost gata.

Am fost sfatuit de acesta ca pe langa drumul ce urma sa il fac de la vechiul proprietar si pana acasa, sa ii dau masinii un moment de repaus astfel incat adezivul sa se poata usca asa cum trebuie respectand cateva conditii simple: parcarea complet interzisa in pozitii inclinate, inclusiv ridicarea pe cric si evitarea timp de 2 zile a spalatoriilor auto deoarece acel jet puternic de apa poate afecta solutiile folosite la montaj.

Fie ca este vorba de Renault, BMW, Audi, VW, Dacia, Kia, Opel, Daewoo, Hyundai, Skoda ori Land Rover sau Jeep si multe altele, acestia dispun de orice tip de parbriz, luneta sau geam lateral iar daca nu sunt disponibile in stoc, in cel mai scurt timp va fi plasata o comanda special pentru autoturismul tau.
Nu doar autoturismele au nevoie din cand in cand de inlocuirea pabrizului sau a oricarui al geam, asa ca acestia se ocupa inclusiv cu inlocuirea geamurilor pentru autoutilitare sau camioane, astfel inca sa poata acoperii toate nevoile potentialilor clienti.
Indiferend de cat de mic este un astfel de defect, este o problema care nu trebuie lasata de pe-o zi pe alta, deoarece nu trebuie sa risti si sa circuli cu un parbriz fisurat pentru ca nici politia cel mai probabil nu te va ierta. Dupa cum am spus, este vorba de siguranta iar daca te numeri printre cei care considera ca “merge si asa”, trebuie sa stii ca in cazul in care ai parbrizul fisurat si se apropie ITP-ul, vei avea nevoie sa il schimbi daca iti doresti sa treci inspectia din prima.

Toate detaliile le veti gasi accesand site-ul celor de la Parbrizeacasa.ro, asa ca accesati-l acum si astfel veti scapa de orice grija.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *