One Chance, One Opportunity

Se spune ca fiecare om are propria sa filosofie de viata si ca indiferent de situatie el isi va urma instinctul si deviza in care se increde. Stiu, fiecare om e diferit de ceilalti printr-un acel ceva unic, chiar daca uneori filosofiile de viata se aseamana, inspira alti oameni si propaga anumite actiuni si efecte care genereaza dupa caz fericire (sau nu).

Mi-a fost dat sa vad oameni cu o inima mare gata sa se sacrifice pentru cei din jurul sau, persoane gata sa-ti sara mereu in ajutor avand concepte si viziuni despre viata cum rar mai gasesti in societatea moderna. De partea cealalta vad si filosofii mult mai dure din partea oamenilor ce prefera sa-ti dea cu o mana iar cu cealalta sa-ti ia sau care prin siretlicuri si falsitate te amagesc, faramitandu-ti in cele din urma fiecare speranta si vis avut. Nu mi-au placut oamenii agasanti care au incercat sa-mi intre in viata fara motiv, sustinand ca nimic nu e intamplator si nici cei ce s-au victimizat atunci cand chiar nu era cazul, silindu-ma sa-mi schimb parerile despre ei. 

Imi place sa cred ca a doua sansa uneori chiar are efect… Suntem oameni si mai devreme sau mai tarziu cu totii ajungem sa gresim fata de cineva sau chiar fata de noi insine. Imi place sa cred ca indiferent de imprejurari si de gravitatea anumitor fapte comise, oamenii merita iertati. Uneori pot face asta destul de usor in timp alteori cu greu ma las convins ca merita sa ma mai incred in el sau ea care voluntar sau nu mi-a distrus universul modelat pentru a fi aproape perfect, in care eu ma simteam bine.

Chiar daca uneori a doua sansa e singura speranta de care ne putem agata pentru a retrai si invata din propriile greseli cred totusi ca, ce nu-ti este dat sa se intample de prima data, nu se va mai intampla niciodata indiferent de straduinta si sperantele noastre. One Chance, One Opportunity – chiar daca mintea mea face trimiteri la relatii, intamplari, decizii si prietenii, multe dintre ele sparte, apuse in umbra trecutului.

Si totusi am incercat ca uneori sa pun totul pe seama unor intamplari nefaste gandindu-ma ca tot ce s-a intamplat la inceput a fost doar un accident. Dar a continuat si tot la fel s-au intamplat acele lucruri care m-au facut si prima oara sa spun stop!

 Sursa FOTO

3 thoughts on “One Chance, One Opportunity”

  1. Sau poate ca ce nu iti este dat sa ti se intample prima data ti se va intampla atunci cand nu vei mai vrea sa ti se intample. Stii doar ca atunci cand tii cu dintii de ceva nu se intampla decat dupa ce nu te va mai interesa. E ca un efect bumerang… ;))

  2. Da si asta e posibil, dar cand nu mai vreau ca ceva sa mi se intample ignor si trec repede peste. Efectul asta bumerang inca ma spere 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *