Odihna, cea mai placuta metoda de petrecere a timpului

salteleSe spune mai mereu ca orice inceput, oricat de greu si anevoios ar fi, are in cele din urma si un sfarsit, care mai de fiecare data se lasa cu o perioada mai scurta sau mai lunga de timp in care alegem sa ne relaxam, asa cum fiecare dintre noi doreste. Fie ca alegem somnul, ca doar nu degeaba o treime din viata ajungem sa o dormim, sau alta metoda mai interactiva, excursii ori alte lucruri, odihna sta mai mereu la baza reincarcarii noastre cu energie fizica si pozitiva.

Incheind o perioada destul de lunga in care stresul si provocarile au fost cuvintele cheie pe care le-am simtit, trait si pomenit in aproape orice secunda, m-am tot gandit la maniera in care imi voi petrece urmatoarele luni de zile, scopul principal fiind acela de a ma odihni in adevaratul sens al cuvantului, recuperand orele de somn pierdute in decursul timpului, cand alegeam sa respect dead’line-ul in locul odihnei. Si garantez ca o perioada de timp voi apela la saltele cat mai comode si practice, plasate desigur intr-un loc racoros departe de caldura ce pare a se lasa asteptata intr-o vara uda si rece, ce tocmai a inceput.

Iar daca orele de somn reprezinta acum prioritatea numarul unu, sunt convins ca si timpul va zbura pe langa mine, condamnandu-ma practic sa rup fila dupa fila din calendar pana ce zilele de odihna se vor duce. Dar cu siguranta partea benefica e mult mai avantajoasa, amortizand dezavantajul trecerii rapide a timpului care oricum nu m-a iertat niciodata, presandu-ma adesea sa fac lucrurile intr-o viteza uluitoare, rezultand totusi in cele din urma lucruri bune, apreciate de ceilalti.

Si pentru ca orice perioada de timp, ori cat de scurata ar fi, merita traita din plin, atunci cand ma gandesc la odihna, si comoditatea saltelelor, imi trec prin minte, fel si fel de imagini cu saltele ortopedice, perfecte pentru multe ore de somn, ce intr-un final imi vor incarca mai mult ca sigur bateriile cu energie si voie buna. La urma urmei, si odihna isi cere confortul sau iar eu par sa-i cedez destul de repede acestui indemn care imi tot surade de ceva vreme.

Concluzionez prin a spune ca dupa o perioada mai mult sau mai putin intensa, odihna ajunge sa fie cea mai placuta metoda de petrecere a timpului liber. Si desi invidiat de unii, orele de somn ce ma asteapta, isi merita cu siguranta tributul dat fiind faptul ca si altii au beneficiat la timpu lor de acelasi tratament relaxant, ori poate au ales alte metode mai dinamice si eficiente. Pana una alta zZz zZz zZz.

Leave a Reply

Your email address will not be published.