O excursie de vis, la mosia Cai de Vis

Din experienta anterioara avuta cu cei de la Icar Tours am afirmat ca imi place sa fiu turist in propria mea tara, in propriul meu oras, in zona in care locuiesc si pe care nu am apreciat-o niciodata la adevarata ei valoare. Imi place sa explorez si sa testez lucruri noi, care aici in oras imi sunt cu totul si cu totul straine. Ziua de sambata 14 iulie 2012, va ramane in mintea mea mult timp, pentru faptul ca a fost una dintre cele mai reusite zile, datorita  Andreei Marc si domnului Florin Barhalescu, care ne-au oferit o excursie de vis, la mosia Cai de Vis .

Am degustat branzeturi alese, vinuri oferite de Gramma Wines (au fost geniale, va spun sincer), ne-am intalnit cu actorul Daniel Badale care ne-a amuzat cu glumele si parte din experientele sale si am calarit, cativa cai, care sunt cu adevarat de vis. Pentru mine a fost o experienta noua, dar care m-a cucerit cu adevarat. Calmul si blandetea animalelor, m-au relaxat, m-au facut sa cred ca as mai repeta o astfel de experienta de multe ori, in viitor. E ceva pe care multi dintre cei care locuiesc la oras nu simt, nu traiesc si nu se bucura, gandindu-se ca ce nu are “oaierless” nu e cool.

Desi CD’ul nu a mers, am ascultat muzica veche, muzica ce mi-a marcat copilaria, 3 Sud Est, Candy dar si ceva mai nou precum “vara nu dorm” care a facut practic “senzatie in tot autocarul”… M-am simtit foarte bine alaturi de ceilalti membri, si ma simt norocos pentru fapul ca nu a reusit sa ma ude nimeni la intoarcere, atunci cand am poposit la fantana dintr-un sat (al carui nume nu mi-l mai amintesc).

Multumesc Hotelului Belvedere din Botosani care ne-a oferit un pranz de exceptie (mancarea a fost multa si buna – daca ajungeti pe acolo, merita sa incercati), cat si celor de la Muzeul Viei si Vinului Hirlau care ne-au aratat si exemplificat parti ale producerii vinului alaturi de traditiile intalnite in zona Moldovei. Din pacate, in prezent, multe dintre acestea, nu cred sa mai fie intalnite in aceasta zona…

A fost o experienta unica, frumoasa si care m-a facut sa cred ca turismul in Romania nu este inexistent. Alaturi de oameni de calitate am descoperit locuri pe care nu mi le-am imaginat aici in tara in care locuiesc. Multumesc mult celor care au lucrat, pentru realizarea acestei excursii, in care fac pariu ca toti cei care au participat s-au simtit foarte bine.

Pentru ca nu va cunosc foarte bine pe toti, “o sa plagiez” de la Relansat.ro o fraza: Lista cu bloggerii prezent la acest eveniment: pending … Update –>  Etienne,Anca GîlcăRoxanaEmilianInesAndaMădălina, doamna Maura AnghelElenaZazaPaulAndreiRelansatAndreeaDanyPavelBogdanCătălinCipoc si Alexandra.

Seara s-a incheiat la Hanul Timişoreana unde alaturi de colegii mei bloggeri, am mancat, am baut si ne-am simtit bine pana tarziu in noapte. Multumim celor care au contribuit la buna dispozitie.

18 thoughts on “O excursie de vis, la mosia Cai de Vis”

  1. Norocoșilor. Chiar că ați avut o plimbare de vis. Felicitări celor de la Icar Tour pentru că organizează astfel de excursii și evenimente. Nu știu cum s-a făcut selecția bloggerilor participanți, dar văd că ați fost într-un număr mare. Cred că oricui i-ar fi plăcut să se afle în acel autocar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.