O casa mereu calda si primitoare

Ce inteleg prin cuvantul casa? Locul in care te simti protejat, te misti natural si esti intampinat mereu cu caldura. Caldura cuvantului acasa este magica, de aceea am fi in stare sa ne intoarcem si din rai acasa. Aici cunoastem locul fiecarui lucru, patul nostru are suflet, masa la care ne asezam are si ea sentimente alese pentru noi, peretii sunt calzi si avem incalzire prin pardoseala. Nu mai suntem nevoiti sa ne punem papucii aceia cu blana , sa ne transpire picioarele, ci putem umbla in voie prin casa, desculti. Inchide ochii si urmareste-ma!

Lasa talpile sa simta caldura uniforma din pardoseala si relaxeaza-te ca si cum alergi pe o plaja insorita, iar nisipul fierbinte te linisteste! Nu, pe geam nu vezi fulgii de nea acoperind pamantul, ci sunt fluturi albi ce zboara printre flori, fiindca este vara la tine acasa. Ce iti pasa tie ca termometrul arata temperaturi de minus zeci de grade, cand aici parca mergi pe asfalt topit, iar caldura iti cuprinde placut fata? Noroc cu magazinul online Incalzire-sanitare.ro ca altfel ti-ar fi fost frica sa te dai jos din pat pe o vreme ca asta!

De la ei ai comandat tot ce a fost necesat si instalatorii lor foarte priceputi au montat totul perfect. Ce bine ca s-a dus vremea in care iti era frica sa te dai jos din pat sau sa calci pe pardoseala. Pe atunci domnea o atmosfera foarte ciudata in casa ta. De la genunchi in sus era cald si bine, de parca te aflai in Antalya, in plin sezon, iar la talpi aveai polul nord, nu altceva. Din cauza aceasta raceai mereu si dadeai sume impresionante pe medicamente. Acum caldura de la talpi este un adevarat medicament pentru tine.

Au disparut fobiile, nervii, indoielile. Esti sigura pe tine si increzatoare in lumea care te inconjoara. Casa ta este un miracol si vin multi sa o admire si sa te intrebe despre incalzirea prin pardoseala. Multe nu stii nici tu, dar fii onesta si generoasa, te rog! Trimite oamenii la sursa sigura de confort, pe site-ul magazinului care a facut din casa ta un rai pamantesc! Spene-le ca aici primesc raspuns la intrebarile lor si tot de aici vin si cele mai bune produse si cea mai priceputa mana de lucru la preturi imbatabile! Casa mea nu este mare, dar este la fel de confortabila ca un palat.

Am dorinte indraznete legate de ea, fiindca am ajutoare indraznete care sa ma ajute sa o fac sa se invarteasca dupa soare. De ce s-au inventat sistemele solare? De ce a descoperit omul cum sa puna energia soarelui sa lucreze pentru el gratuit? Sa traim mai bine si in acelasi timp confortul nostru sa fie mult mai ieftin! Din aceste motive, acum trec in revista produsele de la categoria energie solara de pe site-ul aceluiasi magazin. Au aici pentru casa mea: Colectoare solare cu rezervor nepresurizat Colectoare cu tuburi vidate Accesorii instalatii solare Sisteme solare fotovoltaice.

Trebuie sa recunosc ca nu stiu mare lucru despre ele, dar asta nu ma impiedica sa nu aflu. In magazinul de care m-am indragostit fiindca a facut din casa mea o locuinta calduroasa mereu, intai se discuta elegant si are loc informarea si dupa aceea plasarea comenzi si solicitarea montajelor. Transportul tuturor produselor la domiciliu este asigurat de ei, inca un motiv in plus sa ii alegi parteneri in procesul complex de modernizare a casei tale. E iarna. Ma trezesc bucuroasa din pat, fiindca stiu ca ma asteapta casa mea cu multa caldura. Cu talpile goale alerg ca un copil la baie si dupa ce imi fac dusul de dimineata, ma duc la bucatarie, la cafea.

Pardoseala este calda, peretii calzi si ei, astfel ca in timp ce la apartamentele vecinilor gheata a brodat crini la fereastra eu pot vedea pe geam pana departe. Oamenii trec zgribuliti pe strada si coloane de aburi le ies din gura. Nu fumeaza, ci acesta este semnul ca sistemul lor de incalzire functioneaza la foc continuu, sa faca fata gerului care lipeste narile. Vrei si tu sa ai o casa mereu calda si primitoare in care sa fie vara in mijlocul iernii? Nimic mai simplu! Intra si tu in magazinul prezentat de mine si comanda sistem de incalzire pardoseala, chiar daca abia a inceput vara!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *