Niciodata nu te poti lipsi de hartie

Hartia a devenit bunul cel mai des consumat de catre noi oamenii, fie ca o utilizam pentru scris sau o folosim pur si simplu ca un consumabil de duzina. Servetele de hartie devin foarte folositoare, mai ales in locuri publice sau cand suntem in vizita la cineva. Magaiznul Sanito.ro ofera o gama vasta de produse hartie, de cea mai buna calitate, la preturi cu adevarat convenabile! 

Avand o gama vasta de prosoape pliate, rola prosop hartie, role medicale si prosoape coafor, magazinul sanito.ro este deseori alegerea profesionisitlor atunci cand vine vorba de a cumpara consumabile pentru afacerea lor.

De exemplu, o rola de derulanta centrala Tork, cu dimensiunile de 350 metri, poate fi mai mult decat suficienta intr-o fabrica sau sala de productie, unde muncitorii au deseori nevoie sa isi curete mainile de diferite reziduri. De asemenea, aceasta rola poate fi fixata printr-un dispozitiv special pe peretele unui salon de infrumusetare, iar atat clientii, cat si angajatii pot rupe un servetel de hartie de fiecare data cand au nevoie.

De ce multi aleg brand-ul Tork?

Tork este o marca internationala, care in timp a devenit un blazon al institutiilor curate. Acest producator nu se rezuma doar la hartia de calitate, ci si la produse de curatenie si accesorii pentru acestea. Produsele marca Tork pot fi folosite atat intr-un mediu profesional, cat si in cel de acasa.

Rolele de hartie de la sanito.ro prezinta un mare avantaj fata de alte brand-uri din comert. Dimensiunea lor este generoasa. Deseori putem vedea pe site role care pornesc de la 50m, 100m si ajung pana la 350 m. Clientii nici nu stau pe ganduri cand este vorba de a face o alegere profitabila, deoarece produsele Tork sunt mereu mai eficiente, iar din punct de vedere cantitativ clientii au mereu de castigat.

Consumabilele de unica folosinta reprezinta intotdeauna calea cea mai igienica, mai ales intr-o institutie unde zilnic oamenii ating manere sau folosesc baia institutiei. Gama deprosoape pliate de la Sanito.ro asigura ca toata lumea va putea sa se stearga pe maini in cele mai sigure conditii. De asemenea, hartia este totodata un bun reciclabil, deci dupa folosirea prosoapelor de hartie, compania de deseuri poate transforma produsul folosit in ceva nou ce are la baza celuloza. Sanito.ro ramane solutia cea mai buna pentru cei care isi doresc consumabile din hartie, dar si produse de curatenie pe care sa le achizioneze la preturi foarte bune. 

Nu numai ca hartia de la Tork absoarbe mai bine substantele lichide, ci este si mult mai neteda la atingere si avantajoasa din punct de vedere financiar. Rola prosop hartie se dovedeste a fi o investitie foarte buna, mai ales daca este achizitionata pentru un salon de unghii sau chiar un cabinet de tip clinica medicala. Provenind de la un producator precum Tork, cumparatorii pot fi siguri ca rolele de hartie beneficiaza si de un tratament antibacterian inainte de a fi impachetate!

Intotdeauna este o idee foarte buna sa investim in consumabile de hartie pentru a ne face viata mai sigura si mai curata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *