Motorola își completează portofoliul de produse cu g50, cel mai accesibil telefon 5G din gama moto g

Motorola anunță global lansarea lui g50, cel mai accesibil telefon 5G din gama moto g. În ultimul an, Motorola și-a concentrat eforturile de democratizare a accesului la tehnologia 5G, prin extinderea portofoliului  de dispozitive care asigură conectivitate 5G, oferind consumatorilor viteza de care au nevoie fără a compromite performanța, puterea și durata de viață a bateriei. moto g50 oferă conectivitate rapidă, o autonomie a bateriei de lungă durată, plus un sistem de camere performant și o experiență de divertisment impresionantă.

moto g50 header Ducati

În același timp, moto g50 dispune de o experiență mobilă puternică, propunând o lățime de bandă mai mare, o latență mai mică, un decalaj redus și o viteză 5G de generație următoare. Tehnologia 5G de pe telefonul moto g50 permite capturarea și partajarea celor mai importante momente, descărcarea filmelor preferate în câteva secunde, practicarea jocurilor online și vizionarea videoclipurilor de pe YouTube fără întârzieri.

Utilizatorii moto g50 se pot bucura de o experiență de divertisment dusă la nivelul următor datorită ecranului superb. Rata de refresh a ecranului de 90Hz asigură rularea jocurilor preferate într-un mod incredibil de ușor și fluid, în timp ce raportul de aspect de 20:9 pe ecranul de 6,5 ”Max Vision HD asigură maximizarea spațiului ecranului pentru o vizionare optimă, mai captivantă.

moto g50_AdvancedPack_CameraDetail

Sistemul versatil de camere de 48 MP2, cu senzor pentru fotografii foarte clare în orice condiții de lumină și din orice unghi, permite surprinderea, fără efort, a celor mai importante momente de peste zi. Tehnologia Quad Pixel oferă de 4 ori mai multă sensibilitate la lumină, iar funcția Night Vision face ca și mai multe detalii din vizualizarea nocturnă să devină clare, astfel încât niciun moment important să nu se piardă. Obiectivul dedicat Macro Vision aduce utilizatorul de 2,5 ori mai aproape de subiectul studiat, față de un obiectiv standard, păstrând detaliile care altfel ar putea fi neglijate. În plus, fotografiile obișnuite pot fi transformate, cu ușurință,  în fotografii de portret cu aspect profesional, prin intermediul senzorului de adâncime, iar datorită tehnologiei 5G*, acestea pot fi împărtășite instant cu cei dragi.

moto g50_ATL_GALLERY SHOOT_PROFESSIONAL SHOTS_PRODUCT PLACEMENT (15)

Toate aceste caracteristici incredibile sunt completate de un procesor puternic, care permite și menține funcționarea fără probleme. Platforma mobilă Qualcomm® Snapdragon ™ 480 5G  permite partajarea de conținut  într-o clipă, astfel încât jocurile cu grafică pot fi redate incredibil de rapid. În funcție de spațiul de stocare, de 64 GB sau 128 GB încorporat, utilizatorul va avea suficient loc pentru a descărca filmele, melodiile, aplicațiile și jocurile preferate.

Nu în ultimul rând, moto g50 este echipat cu o baterie de 5000 mAh, care va asigura autonomie pentru mai mult de 2 zile4, astfel încât telefonul să beneficieze din plin de pe urma vitezei 5G și să reziste un weekend întreg, doar cu o singură încărcare.

moto g50_AdvancedPack_NFC


My UXde la Motorola reprezintă o suită cuprinzătoare de instrumente care se bazează pe sistemul de operare Android Google, care permite utilizatorilor să ducă muzică, videoclipurile, jocurile și temele de pe dispozitiv la nivelul următor, cu setări personalizate. În plus, față de gesturile preferate de fani, cum ar fi aprinderea lanternei printr-o glisare simplă sau lansarea camerei cu o răsucire a încheieturii mâinii, noul gest de glisare permite împărțirea ecranului în două, astfel încât utilizatorii să poată fi atenți la două lucruri în același timp. Se poate urmări un videoclip și, totodată, discuta cu prietenii  sau lucra simultan pe mai multe documente.Inovații software utile

moto g50 oferă o experiență Android pură, astfel încât utilizatorii se pot bucura de puterea deplină a Android 11 fără software skin-uri sau aplicații duplicate. În aplicațiile de mesagerie, conversațiile pot fi  gestionate mai bine și există un control îmbunătățit asupra dispozitivelor conectate, dar și o abordare mai practică a confidențialității datelor în această nouă actualizare de la Google.

disponibilitate și prețuri

moto g50 va fi disponibil pe anumite piețe europene în următoarele săptămâni, la prețul recomandat de 229,99 euro.

Pentru mai multe informații despre produs și întrega listă de specificații, vizitați site-ul https://www.motorola.com/ro/ , dar și pagina de FacebookInstagram și YouTube.

Declinarea responsabilității

Anumite caracteristici, funcționalitate și specificații ale produsului pot depinde de rețea și sunt supuse unor termeni, condiții și taxe suplimentare. Toate pot fi modificate fără notificare prealabilă. MOTOROLA, Logo M stilizat, MOTO și familia de mărci MOTO sunt mărci comerciale ale Motorola Trademark Holdings, LLC. Qualcomm Snapdragon este un produs al Qualcomm Technologies, Inc. și / sau al filialelor sale. Qualcomm și Snapdragon sunt mărci comerciale ale Qualcomm Incorporated, înregistrate în Statele Unite și în alte țări. Google și Android sunt mărci comerciale ale Google LLC. Toate celelalte mărci comerciale sunt proprietatea proprietarilor respectivi. © 2021 Motorola Mobility LLC. Toate drepturile rezervate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *