Mobila straluceste cu detergentii de la Sanito

Anul trecut, am achizitionat un apartament foarte mare, intr-un complex rezidential nou. Apartamentul seamana, mai degraba, cu un penthouse, deoarece este situat la ultimul etaj al caldirii si dispune si de un spatiu generos, pe balcon, in care am amenajat o gradina. Nu credeam niciodata ca pot sa fac acest lucru la bloc. Este o senzatie minunata sa te intorci acasa, de la munca, si sa petreci, chiar daca esti la bloc, timp liber si sa te relaxezi in propria gradina.

Cum era si normal, interiorul apartamentului l-am mobilat cu produse de cea mai buna calitate. Am trei dormitoare, un living imens, doua bai si bucatarie. In plus, un alt atu al apartamentului este dresing-ul care, pot sa spun, cu mana pe inima, face toti bani. Totusi, exista si un mic inconvenient. Curatenia in casa! Acest lucru imi da, saptamana de saptamana, batai de cap. Pentru ca nu locuiesc singura, ci impreuna cu sotul si baietelul meu, curatenia trebuie facuta in cel mai riguros mod. Adesea se intampla ca, pe mobila cea noua, sa gasesc urme de palmite, bucatele de biscuiti si tot asa. Desi i-am spus celui mic sa nu mai manance, decat la bucatarie, se pare ca nu prea am sanse sa il fac, prea curand, sa inteleaga acest lucru. Asa ca, pentru a sterge toate urmele, am nevoie de niste detergenti mobila foarte buni.


Desi am obiceiul sa achizitionez numai produse scumpe, acestea nu dau intotdeauna randament. Am vorbit chiar si cu o firma de curatenie. Insa, pe termen lung, a plati o astfel de firma, este destul de costisitor. Intr-o zi, cand doamnele de la firma erau acasa pentru a face curatenie, acestea discutau intre ele si spuneau ceva de “Sanito” si “detergenti”. Imediat m-am gandit ca acesta ar trebui sa fie furnizorul lor de produse pentru curatare. Nu indrazneam sa le intreb direct, dar, trebuie sa recunosc, imi placea foarte mult ce foloseau si cum arata casa dupa ce plecau. Asa ca, am luat laptop-ul si am cautat pe internet Sanito.


 Asa am descoperit ca Sanito.ro este, de fapt, un magazin online ce comercializeaza astfel de produse. Acest magazin, vine in intampiarea clientilor, cu o experienta de peste 12 ani, profesionalism si produse de cea mai inalta calitate. Imediat, am cautat sa vad ce fel de detergenti sau substante pentru curatarea mobilei pot sa gasesc pe acest magazin online. Mi-a atras atentia Ponlimad Manual -detergent profesional concentrat pentru lemn si parchet, 5L, Asevi. Este un detergent ideal pentru lemnul tratat (cum ar fi cel lacuit sau cerat), protejeaza suprafata curatata, lasa un aspect deosebit si mirosul este unul fantastic. Cand m-am uitat mai bine la recipient, mi-am adus aminte ca doamnele de la curatenie foloseau chiar acest produs. Asa ca, nu am ezitat si l-am comandat. In cateva zile am avut bidonul de 5 litri acasa. L-am folosit si, intr-adevar, rezultatul a fost identic cu cel al firmei de curatenie. In plus, fiind in recipient mare, voi avea, mult timp, detergent pentru mobila. Recomand produsele de pe Sanito.ro, deoarece sunt extrem de bune si profesioniste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *