Militari residence, zona in care si-ar dori sa locuiasca oricine

Uneori dorintele legate de zona in care vor sa locuiasca oamenii sunt contradictorii: isi doresc sa stea in centrul oreselor mari, dar sa nu aiba zgomotul si toxicitatea specifice acestui loc.
Aparent dorinta este utopica, dar de ceva timp dezvoltatorii au cautat si gasit solutii sa o indeplineasca.

Vorbeam cu cineva zilele trecute si imi spunea ca este ideal sa stai in „buricul targului”, dar sa fii inconjurat de verdeata, sa ai unde sa te plimbi, sa petreci si sa te sustragi stresului si indatoririlor cotidiene.
In orice caz, daca nu se poate in centru, sa ai metroul si statia de autobuz aproape, fiindca exista legaturi si cu mijloacele de transport in comun ajungi foarte repede oriunde doresti.

In prezent, Militari residence este zona in care si-ar dori sa traiasca oricine, fiindca dezvoltatorul s-a straduit mult sa faca locuinte de vis, dar si sa amenajeze corespunzator tot cartierul.

Oricine isi doreste sa treaca fara teama pe sub blocurile inalte, fara sa ii pice tencuiala in cap sau turturii de pe acoperisuri iarna. Exista zone in Bucuresti prin care treci cu multa frica. In Militari-residence toate cladirile sunt noi si facute conform normelor de constructie in vigoare, din cele mai bune si rezistente materiale, asa ca treci fara grija in orice directie doresti.
Aici nu exista cladiri dezafectate, in care se pot adaposti oameni ai strazii si nici soareci in beciurile acestora. Mediul este 100% curat si oricine isi doreste sa traiasca fara grija in locuinta sa.

Am vazut undeva, in alt oras, un cartier nou de vile care arata fabulos, dar strada nu era asfaltata si am fost nevoita sa merg la o firma care isi avea sediul acolo pe ploaie. Mentionez ca m-am umplut de noroi si am sistat colaborarea cu firma respectiva din acest motiv. Locatarii care nu aveau masini mergeau cu cizme de cauciuc, pe care le puneau in plase, cand ajungeau in oras si se incaltau cu pantofii adusi pana acolo tot in plase.
In Militari-residence toate strazile sunt puse la punct, iar cand ninge sau cand ploua, oamenii nu au motive de ingrijorare.

De obicei, lumea prefera o casa sau o vila, fiindca spune ca se plictiseste la bloc. Sunt compatimiti cei care de la ferestrele lor nu vad decat sticla si beton, adica alte blocuri cenusii.
Rationamentul nu este just pentru Militari-residence din multe privinte.
In primul rand, blocurile sunt toate cochete, zugravite in culori pastelate si fara sa se exagereze, termopanele albe sau maro amplifica frumusetea imobilelor.

Sa fie numai astfel de blocuri la stanga si la dreapta, in fata si in spate si tot nu mai cazi in depresie ca in vremea cand blocurile erau sumbre!
Cladirile elegante, cu stil sunt insa amplasate aici intr-o oaza de frumusete. La tot pasul vezi parcuri, gradini, pomi, vegetatie, cascade, fantani arteziene si restaurante. Ai ce admira in toate anotimpurile.
Gandeste-te cum se oglindesc frunzele multicolore in apa cascadelor sau a fantanilor arteziene, cum plutesc deasupra ta frunze galbene, rosii si portocalii!

Primavara si vara predomina verdele in zeci de nuante, florile isi raspandesc parfumul ispititor, copiii merg cantand sau fluierand catre piscina exterioara si toata lumea este fericita.
Iarna argintiul imbraca tot peisajul si accentele feerice fac gerul mult mai suportabil. In prezent, in fiecare zi se vand cel putin zece apartamente si garsoniere aici, de aceea ar trebui sa va grabiti, sa mai prindeti ceva!

In apropiere se gaseste tot ceea ce ii trebuie unui om modern cu pretentii de confort, dar aflat mereu in criza de timp. Piata si magazinele nu sunt departe, scoala este apropape si ea, plus farmaciile, ATM-urile, librariile si papetariile.

In toate blocurile sunt lifturi moderne, securizate si elegante, care sunt silentioase 100%. Te urci in ele cu bagajele si in cateva secunde ajungi la etajul dorit.

Dezvoltatorul s-a gandit la tot si locatarul nu are altceva de facut decat sa isi cumpare casa potrivita si financiar si ca numar de membri ai familiei si sa se gandesca la mobilatul ei si la modul cum se vor bucura impreuna de oportunitati.
Sa stai in Militari este la fel de linistit datorita modului in care sunt izolate casele ca si cum ai locui in statiunile de pe Valea Prahovei, departe de lumea dezlantuita.

Aici te afli intr-o zona cunoscuta a orasului si cu toate acestea ai parte de vegetatie de apa si de flori.
De aici ajungi usor in orice punct de pe harta Bucurestiului si dezvoltatorul vinde locuintele la pret accesibil, sa se bucure de ele tot romanul iubitor de liniste si lux.
Sa ne rasfatam asadar cumparandu-ne case in Militari-residence acum, pana nu se vand toate si sa ne mutam cat mai repede acolo, fiindca zona are multa pace si fericire de daruit!

Casele din Militari se inalta ca niste catedrale catre cer si locuitorii lor nu au nicio grija, fiindca totul este facut cu multa raspundere si pricepere, din cele mai bune si rezistente materiale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *