Mentine valoarea autovehiculului beneficiind de oferta colantari auto in Bucuresti

Colantarea autovehiculului este in acest moment una dintre practicile cele mai des intalnite printre proprietarii de autovehicule. Aceasta tehnica este solicitata din ce in ce mai mult de catre proprietarii de autovehicule pentru ca aceasta ofera o serie de avantaje foarte importante. Procesul de colantare a masinii presupune aplicarea unei folii autocolante pe caroseria autovehiculului. In momentul de fata exista mai multe tipuri de colantari, si anume:

 • Colantare totala ( acest proces presupune aplicarea foliei autocolante pe toata suprafata caroseriei autovehiculului).
 • Colantare partiala ( acest proces presupune aplicarea foliei autocolante doar pe anumite parti ale caroseriei autovehiculului ).
 • Colantare publicitara ( acest proces presupune aplicarea foliei autocolante pentru a imprima pe autovehicul un mesaj publicitar ).
 • Colantare pentru protectia vopselei caroseriei ( acest proces presupune aplicarea unei folii autocolante de protectie cu scopul de a proteja vopseaua masinii pentru o perioada cat mai lunga de timp ).

De ce sa optezi pentru serviciul de colantare auto?

Asa cum am afirmat deja, serviciul de colantare auto este in acest moment unul dintre cele mai solicitate servicii de catre proprietarii de autovehicule. Principalele avantaje oferite de catre acest serviciu sunt urmatoarele:

 1. Protejeaza vopseaua autovehiculului. Vopseaua caroseriei se numara printre primele elemente care se deterioreaza de pe o masina. Factorii meteo, zgarieturile sau eventualele incidente rutiere sunt principalele motive pentru care vopseaua caroseriei se degradeaza. In medie, aceasta incepe sa se deterioreze dupa aproximativ 6 – 7 ani de la achizitionarea unui autovehicul nou. Prin aplicarea unei folii autocolante vopseaua caroseriei este pastrata in cele mai bune conditii o perioada cat mai lunga de timp. In cazul in care este aplicata o folie autocolanta de cea mai buna calitate vopseaua caroseriei va fi pastrata in cele mai bune conditii pentru o perioada de cel putin 7 ani de zile.
 2. Colantarea autovehiculului presupune costuri mult mai mici decat vopsirea caroseriei autovehiculului. La un moment dat caroseria unui autovehicul trebuie vopsita indiferent de cat de bine este intretinuta aceasta. Vopsirea integrala sau chiar partiala a caroseriei autovehiculului necesita costuri mult mai mari decat necesita colantarea partiala sau totala a caroseriei autovehiculului. De ce sa platesti o suma mare de bani pentru vopsirea caroseriei autovehiculului cand poti beneficia de oferta colantari auto in Bucuresti?
 3. Ofera senzatia ca masina este proaspat achizitionata dintr-o reprezentanta auto. Aplicarea unei folii autocolante, indiferent de motivul pentru care se realizeaza acest lucru, schimba radical aspectul caroseriei autovehiculului. Aceasta capata aspectul pe care il are orice masina proaspat achizitionata dintr-o reprezentanta auto, detaliu pe care cu siguranta si-l doreste orice proprietar de autovehicul.
 4. Este una dintre cele mai bune modalitati prin care poate fi promovata o idee de afacere. Avand in vedere ca aplicarea unei folii autocolante nu necesita un cost mare iar masina este vazuta de catre un numar foarte mare de persoane, este clar ca aplicarea unui autocolant cu mesaj publicitar este una dintre cele mai eficiente metode de marketing stradal.
 5. Mentine valoarea masinii la un nivel cat mai ridicat. In cazul in care se doreste vanzarea masinii dupa o anumita perioada de timp exista posibilitatea ca acest proces sa se realizeze la un pret cat mai mare avand in vedere ca vopseaua aplicata pe caroseria masinii arata impecabil.

Colantarea masinii trebuie realizata doar de catre o echipa de profesionisti

Pentru ca un proprietar de autovehicul sa se bucure de toate avantajele oferite de catre colantarea autovehiculului este necesar ca acest proces sa se realizeze doar de catre profesionisti. Chiar daca mediul online este plin de tutoriale care te invata cum sa colantezi singur masina, acest lucru nu este o idee deloc buna. De ce? Pentru ca nu vor fi intrunite conditiile pe care le ofera o echipa de profesionisti ceea ce inseamna ca nici rezultatul nu va fi acelasi.

Carbonsystems este una dintre firmele care ofera cele mai bune rezultate in procesul de colantare a autovehiculului. Specialistii din cadrul acestei firme ofera urmatoarele servicii:

 • Folie auto;
 • Colantare taxi;
 • Inscriptionari auto;
 • Piese carbon;
 • Camuflaj;

Toate aceste servicii sunt realizate de catre persoane autorizate, special pregatite in acest sens. Prestarea acestor servicii implica utilizarea celor mai bune materiale astfel incat clientul sa se poata bucura de cat mai multe avantaje.

Concluzii

Procesul de colantare a autovehiculului nu este un moft chiar daca la prima vedere asa pare. Apelarea la acest serviciu ofera foarte multe avantaje asa cum se poate observa si din cadrul acestui articol. Pastrarea in cele mai bune conditii si pentru o perioada cat mai lunga de timp a vopselei caroseriei masinii este principalul avantaj oferit de catre acest serviciu. Pentru a putea beneficia de acest avantaj este necesara apelarea la o firma specializata in acest sens asa cum este carbonsystems. Pentru a afla cat mai multe informatii despre acest serviciu dar si pentru al putea contracta acceseaza site-ul www.carbonsystems.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *