Masturbatoare pentru momentele in care partenera este indisponibila

In cuplu, partenerii nu sunt disponibili in orice moment sa ii ofere placere celuilalt. Acest lucru se intampla din diferite motive:

-disfunctii sexuale sau boli sexuale care necesita mai intai vindecare. Cand ea sangereaza, nu este cazul sa fortezi nota ca sa obtii placere cu pretul durerii sale. Cand el nu are erectie, fiindca este foarte obosit bolnav sau ingrijorat, nu trebuie sa glumesti pe seama barbatiei lui, fiindca acesta este cel mai sensibil lucru cu care il poti rani grav pe un barbat.

-asteptati un copil, sarcina este foarte dificila si se impune sa o protejezi

-tocmai a nascut si pana nu trece perioada de lauzie nu este deloc corect sa fortezi nota.

-el a fost operat in zona organelor sexuale sau in alta parte care il impiedica sa se miste, sa depuna efort.

Nu este deloc indicat ca o familie sa se desparta, fiindca nu se mai inteleg/potrivesc la pat, ci mai degraba sa intre intr-un sex shop online

Iar daca totul se destrama, acest lucru se intampla din cauza lipsei comunicarii. Nu au curajul sa spuna deschis ce asteptari au si sa gaseasca solutii. Este pacat ca doua persoana care se cunosc de 15-20 de ani si au trecut impreuna prin bine si prin rau sa renunte la tot, fiindca el o forteaza in momentele in care ea nu poate sa ii raspunda cu acelasi entuziasm sau el o triseaza cu cea mai buna amica, sa complice lucrurile.

Cu un masturbatoare el isi poate rezolva problema intr-un mod foarte elegant si ea va aprecia generozitatea lui.

Nu poti obliga partenera care mai are cateva saptamani pana la nastere, abia se misca, sa vina alaturi de tine in pat si sa va dezlantuiti ca pe vremuri! Trebuie sa te gandesti ca ea s-a straduit pentru toti trei cele 9 luni si merita infinita iubire si protectie, fiindca un copil este cel mai minunat dar!

SATISFYER – MEN MASTURBATOR HEAT VIBRATION este gandit si facut special pentru aceste perioada mai dificila, dar deosebit de importanta in cuplu. Pretul de 240 de lei este foarte modic, raportat la toate senzatiile tari pe care le ofera in conditii de igiena si sanatate absolute.

In cazul in care alegi o partenera de ocazie exista riscul unei infectii sau a dobandirii unei boli transmise pe acesta cale, mai ales daca nu te protejezi cu prezervativul. Iata in schimb avantajele masturbatorului:

-esti utilizatorul sau unic, prin urmare riscul imbolnavirii este nul

-exista substante speciale de curatare in profunzime, dupa fiecare utilizare.

-este 100% eliminata o sarcina nedorita.

SATISFYER – MEN MASTURBATOR HEAT VIBRATION este favoritul domnilor, datorita particularitatilor sale senzationale:

-11 moduri de vibratie, de la cele de intensitate foarte mica, pana la cele puternice

-functia de incalzire permite imitarea perfecta a actului sexual normal

-siliconul medical este foarte bine suportat de organism

-masturbatorul creste performantele sexuale, pregatind barbatul pentru perioadele viitoare de disponibilitate ale partenerei sale

-jucaria are un design elegant care captiveaza vizual si tactil

-poate fi reincarcat oricand

-este rezistent la apa

In sex shopul Ollo.ro exista o gama variata de masturbatoare, deci aveti de unde alege, cand partenerele au nevoie sa fie protejate un timp!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *