Mai mult decât te aștepți: POCO lansează campania reducerilor de weekend în România

Telefoanele POCO X3 NFC și POCO M3 vor avea un discount de 10% în perioada 6-8 februarie în rețeaua partenerilor autorizați

[BUCUREȘTI, ROMÂNIA, 04 februarie 2021] POCO lansează o campanie de reduceri care se va desfășura în perioada 6-8 februarie în rețeaua partenerilor autorizați din România*. Fanii brandului nu trebuie decât să urmărească și să acceseze surprizele pregătite la finalul acestei săptămâni.

Două dintre cele mai populare telefoane inteligente ale brandului, POCO X3 NFC (6GB+64 GB, 6GB+128GB) și POCO M3 (4GB+64 GB, 4GB+128GB), vor avea un discount de 10% din prețul recomandat de vânzare, în momentul adăugării lor în coșul de cumpărături.

POCO X3 NFC duce atât experiența de gaming cât și pe cea de utilizare zilnică la un nou nivel. Dotat cu cel mai puternic procesor 4G Qualcomm de pe piață, Snapdragon™ 732G, POCO X3 NFC oferă performanță de top și capabilități AI care îi vor impresiona până și pe cei mai pretențioși gameri.

Echipat cu cea mai mare baterie din categoria sa, de 6,000 mAh, POCO M3 este conceput să reziste peste 5 zile dacă este folosit la un nivel normal și puțin sub 3 zile, la un nivel de folosire moderat. Dotat cu procesorul Qualcomm® Snapdragon™ 662, POCO M3 oferă o experiență nemaiîntâlnită la acest nivel de preț.

Campania reducerilor de weekend POCO poate fi urmărită de utilizatori prin accesarea următoarelor link-uri:

Altex:  http://bit.ly/OfertaPOCO-Altex

eMAG: http://bit.ly/OfertaPOCO-eMag

PCGarage: http://bit.ly/OfertaPOCO-PCgarage

Media Galaxy: http://bit.ly/OfertaPOCO-MediaGalaxy

Mi-Home: http://bit.ly/OfertaPOCO-Mi-Home

Cel.ro: http://bit.ly/OfertaPOCO-CEL

evoMAG: http://bit.ly/OfertaPOCO-Evomag

Flanco: http://bit.ly/OfertaPOCO-Flanco

*Parteneri autorizați: Altex, eMAG, PC Garage, Media Galaxy, Mi-Home, Cel.ro, evoMAG, Flanco

Despre POCO

POCO este un brand independent desprins din Xiaomi Corporation. Până în prezent, POCO a intrat în peste 35 de piețe globale în doar trei ani și a vândut peste 6 milioane de telefoane în întreaga lume.

Primul produs lansat în 2018 – POCO F1 – a propulsat rapid popularitatea brandului în rândul iubitorilor de tehnologie și media, totul datorită performanțelor sale incredibile, ajungând la peste 2.2 milioane de livrări. În prezent, POCO are un produs independent, propria echipă de vânzări și marketing și împarte resursele cu Xiaomi în privința producției și a experienței post-vânzare.

POCO este un brand destinat iubitorilor de tehnologie, iar filosofia sa este ‘Tot ceea ce ai nevoie, nimic din ceea ce nu îți trebuie’ și se adresează în special cerințelor fanilor POCO. Este conceput pentru a oferi tehnologia de care utilizatorii au cu adevărat nevoie, lăsându-le acestora puterea de a decide evoluția viitoare a produselor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *