Magazinul de whisky

Whisky este bautura aceea masculina, asociata barbatilor puternici si cu stil. Daca in tarile de origine in filme se pot vedea cowboy arsi de soare si imbracati neglijent, dand pe gat o cana de whisky, sa se incalzeasca, fiindca si-au condus turmele pe o ploaie de cosmar, la noi il beau numai domnii pusi la patru ace, parfumati discret si scump si care fumeaza obligatoriu tigari bune.

Whisky este considerat prin definitie tare si rafinat, iar femeile abia il gusta in varietati de cafea, cum ar fi: french coffee, irish coffee, italian coffee.

Necunoscatorii vor spune whisky si atat, in schimb, initiatii stiu ca exista: Blended Malt, Blended Whisky, Bourbon, Irish Whisky, Japanesse Whisky si Single Malt.

Cine doreste detalii despre fiecare varietate in parte, poate solicita consultanta gratuita de pe site-ul magazinului de whisky, 24 drinks.ro.

De fapt este un magazin de bauturi de colectie, dar l-am numit asa, fiindca nicaieri in alta parte nu am vazut expuse atatea sticle de whisky in acelasi loc. De obicei, prin magazinele obisnuite gasesti 3-4 varietati puse la vanzare si atat. Aici iti ia 30 de minute numai sa admiri sticlele si sa citesti cate ceva despre fiecare dintre ele. Te uiti pe site si esti tentat sa iti faci colectie de bauturi, la cat de ispititoare sunt culoarea, forma sticlei, cutia din lemn lucrata manula in care este pusa.

Aici totul este de vis! De la galben soare, poti vedea o sticla de whisky maronie, apoi una de chihlimbar, alta de culoarea castanei sau un maro care bate deja in negru.

Preturile variaza si ele in functie de vechimea bauturii, de modul in care a fost obtinuta, de materia prima, dar si de prezentare. Evident ca o bautura cu varsta venerabila de peste 25 de ani nu poate fi prezentata in orice sticla.

Iubitorii de whisky gasesc aici un regat al acestei bauturi, regat care se intinde pe cele 8 pagini ale catalogului virtual, iar in cazul in care le face cu ochiul vreun produs, vor fi fericiti sa afle ca daca pretul este de 300 de lei, livrarea la domiciliu va fi 100% gratuita, chiar la marginea tarii.

Daca pretul celui mai scump produs de la acesta categorie este de 1120 de lei, cea mai ieftina sticla costa 49 de lei.

WHISKY TALISKER 25 ANI (2011 RELEASE) se adreseaza cunoscatorilor, fiind o bautura cu arome de fum de turba si de mirodenii si o tarie care se apropie de 60 %. Daca la inceput predomina cele doua arome puternice, usos-usor ele se estompeaza si se simte aroma de portocala si alge, care dilueaza divin aroma initiala de fum de turba.

Feeria de gusturi reprezinta punctul de atractie al acestui whisky vechi de un sfert de secol. La inceput este usor sarat si piperat, ca pe masura ce aceste gusturi se estompeaza, sa se simta gustul racoritor amarui.

Pe site descoperiti povestea fiecarei bauturi in parte si reprezinta o incantare sa afli de unde a fost luata apa, unde se afla distilaria, ce are aparte acel sortiment de whisky fata de celelalte.

Prezentarea este completa si tentanta, incat starneste curiozitatea vizitatorului. Evident ca initiatilor le va fi pofta citind acele povesti si prezentari de zile mari.

In acest magazin totul este frumos: diversitatea bauturilor, povestile care stau in spatele lor, formele sticlelor, culorile bauturilor, sticlele sau cutiile in care vin ambalate.

Fiecarei bauturi i se face un tablou complex referitor la arome si gusturi.

BUNNAHABHAIN 12 ANI costa 199 de lei si parca iti torni in pahar chihlimbar lichid. Cine nu si-ar dori sa vada o asemenea imagine?

Este un whisky mai putin vulcanic decat celelalte, care lasa o impresie vaga de fum de turba, nu fumega asemenea celorlalte care dau impresia de vulcan aflat in plina eruptie.

Fumul acela delicat se pierde ca o cortina fina in spatele careia asteapta sa evolueze: mirosul de alune, de caramel si parfumuri marine semnificative.

Si gustul este complex, dovedindu-se o veritabila combinatie de malt dulce, alune si vanilie, invelite in fum usor.

Cam toate bauturile din acest magazin sunt la fel: pretioase, adevarate sinteze de parfumuri adevarate si gusturi, care isi pastreaza taria.

Intrati mai des in magazinul cu whisky si cu bauturi de colectie, rasfatati-va plasand comenzi si mai ales comandati si pentru oameni dragi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *