LoveVille 2014

In viata am invatat ca orice brand isi merita feedbackul fie el pozitiv sau negativ. Mereu mi-am exprimat opinia indiferent daca ea a fost una buna sau rea. Uneori lucrurile s-au rezolvat in timp ce alteori ele au ramas la fel. De data aceasta trebuie sa subliniez ca lucrurile sunt putin mai incitante deoare brandul la care ma refer reuseste de cele mai multe ori sa ne provoace o viata lipsita de griji si plina de placeri, uneori nebanuite. Despre ce e vorba? Hai sa vedem!Campanie Durex LoveVille

Cel mai sexy campionat, acum si în România!

După succesul pe care l-a avut anul trecut în Italia, unde a implicat 15 din cele mai mari orașe și toată presa italiană, LoveVille ridică titlul la fileul românilor. 13 orașe din 5 țări, se luptă pentru titlul de cel mai iubăreț oraș. Iar românii au ocazia de a-și dovediperformanțele în dragoste! București, Timișoara, Iași, Cluj și Constanța au la dispoziție 3 luni pentru a câștiga titlul LoveVille și petrecerea exclusivistă, marca Durex.

Cu obiectivul de a întări poziția Durex ca promotor al siguranței și distracției când vine vorba de sex, LoveVille răspunde competitivității românilor cu un adevărat campionat al dragostei. Fiecare poziție aduce orașul preferat mai aproape de titlu, iar implicarea este răsplătită la fiecare pas.

Românii care cumpără Durex și participă în competiție vor putea paria pe orașul câștigător, în cadrul aplicației de pe pagina de facebook: https://apps.facebook.com/durexloveville-ro/.

Petrecerea Durex va sărbători cel mai iubăreț oraș prin premii și suprize pe măsura ambiției și a determinării participanților. Iar 5 dintre norocoșii care vor paria pe orașul câștigător, vor avea parte de excursii și invitații duble VIP la petrecerea exclusivistă Durex, din orașul câștigător.

harti Loveville_2014

Leave a Reply

Your email address will not be published.