Lasa-te condus de Mara-study.ro si alege eficient pentru copilul tau!

Imi amintesc cand am fost la prietenii mei la Iasi, cum mi-au vorbit cu entuziasm cat de mult iubesc ei limba germana datorita tonului sau militaros.

-Imi place cum vorbesc nemtii, cum gandesc, educatia cazona pe care o ofera copiilor, mi-a spus X intr-o zi.

”Calitatea lucrului bine facut” este proverbiala pentru tot ce este de provenienta germana.

Electrocasnicele care vin din Germania, alimentele de acolo, imbracamintea fabricata in acesta tara sau autoturismele poarta girul calitatii. Imi amintesc entuziasmul cu care se spune:„Este adus/adusa din Germania!”

In prezent, limba germana este utilizata din ce in ce mai mult pe glob.

Nemtii acorda cercetarii locul pe care il merita in societate si de aceea au multe lucrari stiintifice in care publica articole de specialitate oamenii de stiinta care stiu aceasta limba. Filosofii care predau in facultati trebuie sa stie germana.

Copilul viitorului va sti trei limbi straine: engleza, germana si pe a treia are dreptul sa o aleaga dintre: italiana, spaniola, portugheza, araba, chineza sau japoneza.

Vestea buna este ca exista in tara noastra scoli in care se studiaza limba germana, dar vestea cea mai buna o afli de aici https://www.mara-study.ro/oferte/tabere-internationale/tabara-germana-pregatire-academica.

Mara-study te ajuta sa iti formezi copilul in spirit german, ajutandu-l sa isi perfectioneze cunostintele de limba germana si sa practice un sport pentru sanatate si pentru un corp atletic.

La Lindenberg, Germania se organizeaza cursuri de limba germana intensive, la nivel academic si cursuri optinale de schi si de snowboard ca pregatirea adolescentului pentru viata sa fie completa. Societatea va avea nevoie de tineri bine pregatiti, dar in acelasi timp sa fie si sanatosi si rezistenti si care sa arate bine.

Tabara internationala este situata intr-un loc de vis, la 800 m altitudine, aproape de lacul Konstanz si la o jumatate de ora de Austria si Elvetia.

Toata lumea stie ca in lacurile elvetiene se oglindeste cerul, iar vizitatorul poate privi pana in adancurile lor, atat sunt de limpezi.

Lectiile se desfasoara excelent, cu cei mai buni profesori din tara, grupele de cursanti fiind de 5-10 persoane. In aceste conditii fiecare este ascultat si are ocazia sa discute cu profesorul si cu ceilalti colegi din grup.

In aceasta tabara nu se accepta incepatori in anumite perioade ale anului, iar tarifele difera in functie de numarul de lectii, dupa cum urmeaza:

2085 EUR / 25 lectii

2355 EUR / 30 lectii

2895 EUR / 40 lectii.

Capacitatea campusului este de 180 de locuri, deci o scoala intreaga poate participa la aceasta tabara, daca se doreste acest lucru. Camerele din campus sunt duble sau single cu 1-4 locuri, unele au baie proprie, altele comuna. Exista posibilitatea cazarii si la familii gazda atent verificate inainte si este mult mai bine pentru un parinte iubitor din Romania sa isi stie copilul supravegheat de alti parinti din Germania.

Toate mesele sunt asigurate, alimentele fiind sanatoase si preparate in conditii de maxima igiena. Varsta minima a copiilor acceptati in program este de 13 ani, iar cea maxima de 17 si pregatirea asigura intrarea la un liceu german.

Cei care citesc cu atentie informatiile de pe site afla ca o astfel de tabara include o paleta variata de activitati si participantii nu au timp sa se plictiseasca. Ei pot participa la: fotbal, baschet, volei, handbal, badminton, biliard, barbecue, discoteca, fusball, inot, sauna, minigolf, pian, tenis de masa, trasee de drumetie, mountain bike, schi si snowboard iarna, arts & crafts, sala de fitness, petreceri, barbecue.

Ar fi obositor ca timp de 5-6 ore pe zi, adolescentii sa invete numai germana, dar programul taberei este eficient gandit sa imbine pregatirea intelectuala cu cea fizica.

Contactul cu o alta civilizatie a copilului vostru il pregateste intens pentru globalizare. Sa ne bucuram pentru toate darurile materiale si spirituale pe care le avem si sa profitam din plin de ele!

Libertatile social-politice ne permit sa calatorim, sa comunicam cu oameni care traiesc in alte tari, sa concuram cu ei pentru diferite functii in multinationale.

Copiii nostri trebuie sa fie pregatiti sa valorifice toate acestea oportunitati, iar fara o pregatire serioasa teoretica si practica, acest lucru nu este posibil.

O limba straina se invata cel mai bine, dialogand cu nativii, interactionand cu ei. Mara-study a aluat in calcul cele mai inalte roluri sociale pentru copiii vostri si le asigura suportul cognitiv sa le faca fata.

Nu trebuie sa ne multumim niciodata cu putin, ci trebuie sa tintim cat mai sus si sa depunem eforturi ca sa ajungem unde ne-am propus.

Copiii au in noi modele, de aceea nu este tarziu sa ne inscriem si noi alaturi de ei in tabere in care sa ne perfectionam cunostintele de limbi straine.

O natiune care are copii sanatosi si bine pregatiti are viitorul asigurat si se poate considera foarte bogata.

Dragi parinti, nu lasati o tabara internationala sa le scape copiilor vostri, mai ales ca invatarea unei limbi straine este combinata util cu turismul, cu sportul si cu alte serii de activitati utile!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *