Lasa mizeria la usa

Cel mai important aspect al unui magazin este prezentarea sa catre client. De aceea, este important ca ordinea si curatenia sa fie mentinute in ficare zi de catre angajati. Dar, exista si cazul in care clientul decide sa intre cu mizeria de afara si nu se cade sa ii facem morala.

Din acest motiv, am achizitionat de pe Covoare-profesionale.ro un pres intrare suficient de mare, astfel incat clientul sa simta nevoia sa il foloseasca inainte de a intra in magazin.

Site-ul magaiznul Covoare-profesionale.ro, ofera o gama foarte mare de covorase profesionale, in special pentru intrare.

Am ales modelul Octo-O-Flex, deoarece este un pres pentru intrare destul de solid, fabricat din cauciuc si este foarte rezistent.

Am ales cele mai mari dimensiuni pentru acest model de 120 cm x 180 cm, deoarece am vrut sa il fac vizibil.

Octo-O-Flex este cel mai indicat produs pentru zonele cu trafic intens, fiind foarte de durabil chiar si in cele mai extreme temperaturi si conditii meteo. Acesta nu permite alunecarea si este eficient impotriva nisipului, mizeriei si pietrisului.

Datorita crampoanelor prevazute pe intreaga suprafata, acest covoras asigura un drenaj corespunzator si reduce riscul alunecarii.

Sunt extrem de multumit de acesta, deoarece s-a observat o schimbare semnificativa in interiorul magazinului. De cand am pus covorasul la intrare, angajatii au raportat ca numai sunt urme de mizerie, pietricele sau nisip in interior.

Este o investitie foarte buna, pe care am sa o folosesc si la intrarea casei mele, deoarece presul Octo-O-Flex reuseste sa impiedice orice urma de mizerie lasand-o la usa.

Recomand acest produs ca fiind de calitate foarte inalta, la un pret cu adevart exceptional. Covoare-profesionale ofera o gama completa de covorase si presuri profesionistilor din diverse domenii.

Fie ca aveti nevoie de un pres pentru intrare, fie de coavoare profesionale de specialitate, pe site-ul magazinului clientii pot alege cele mai bune produse destinate unei folosiri indelungate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *