Se cauta cei mai curajosi “Juniori in afaceri” din Iasi!

Sambata si duminica 27-28 octombrie la magazinul Diverta din Moldova Mall copiii cu varsta cuprinsa intre 8 si 13 ani sunt invitati sa participe la cel mai inovativ proiect de educatie financiara si antreprenoriat. Juniori in afaceri este un program ce dezvolta increderea in sine, abilitatile de comunicare si antreprenoriale ale copiilor prin jocuri si activitati interactive.

‘Programul este construit in 2 etape. In prima zi copiii indrumati de un trainer isi vor dezvolta creativitatea cu ajutorul unor jocuri speciale si vor avea ocazia sa intervieveze un antreprenor local de succes. Iar in cea de-a doua zi vom trece la lucruri practice. Copiii vor fi impartiti in echipe si vor primi un buget supriza de bani reali pentru a realiza produse proprii pe care sa le vanda apoi in cadrul unui Targ cu vanzare de produse realizate de cei mici in mall. Pentru vanzarea produselor, copiii vor avea la dispozitie 1h, iar profitul obtinut de ei in urma vanzarii va fi impartit dupa cum urmeaza: 80% din profit este impartit in mod egal membrilor echipei, 20% din profit este donat catre un ONG local.’ a declarat Claudia Suhov, director creativ in cadrul NextSteve Group.

Numarul de participanti este de 16 copii. Biletul de participare este 100 lei/participant In pretul biletului de participare sunt incluse: materiale de lucru, bugetul pentru creatia de produse si targ, gustari, diplome de participare, premii si cadouri. Dupa inscriere, parintii vor primi informatii referitoare la modul de plata al biletului de participare. Inscrierea copiilor in program se realizeaza la numarul de telefon: 0746.042.033 sau pe site-ul www.nextsteve.ro

Evenimentul este organizat de NextSteve Group in parteneriat cu Diverta si face parte din Turneul National de Educatie Financiara si Antreprenoriat ce va continua in orasele Oradea, Timisoara, Cluj, Craiova si Constanta.

4 thoughts on “Se cauta cei mai curajosi “Juniori in afaceri” din Iasi!”

  1. De aşa ceva chiar nu am auzit! Să ajungă să vândă produsele realizate de ei… Eu sper că această experienţă i-a captivat pe tineri… pe mine sigur m-ar fi interesat, dacă eram de vârsta lor :).

    1. A fost frumos si motivant… Eu asa as numi toata treaba asta. Pentru ei o adevarata lectie de dezvoltare personala. Cu siguranta si pe mine m-ar fi interesat o astfel de idee doar ca vezi tu, la varsta lor, parintii sunt inca cei care decid ce sa faca si ce sa nu faca copii lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.