Jucarii interactive

silverlit-digipinguin-interactiv-navy-39567Copii adora sa se joace.Toti am fost copii si stim cu siguranta ca cel mai frumos mod de a ne petrece timpul cand eram copii era prin joaca.Putem spune ca jucariile erau principalele noastre hobby-uri, si ca tot ce ne doream sa facem cand eram copii era sa ne jucam.

Prin diversele jocuri sau jucarii copii au posibilitatea sa-si dezvolte gandirea, sa-si puna la contributie mintea si sa-si imagineze diferite situatii si ipostaze din care ei au de invatat cate ceva.

Astazi, in industria jucariilor putem gasi jocuri sau diverse jucarii care antreneaza copilul si ii dezvolta gandirea prin modalitatea in care el se joaca. Spre exemplu noile jucarii interactive sunt foarte constructive, ele sunt gandite astfel incat copilul sa interactioneze cu ele, dezvoltandu-si astfel gandirea.

silverlit-pasare-interactiva-digibirds-gemma-39653O asfel de jucarie este pasarea interactiva Sasha! Sasha face parte din gupul de pasari DigiBirds, un grup e pasari interactive pe care le poti achizitiona fie separat sau impreuna. Pasarea Sasha este un animal de companie ideal pentru copii de peste 3 ani, este o pasare frumoasa si foarte inteligenta in compania careia, copii vor putea asculta si invata diverse cantecele, vor asculta ciripitul vesel al acesteia de care se vor indragosti pe loc.

Pasarile DigiBirds stau singure intr-un picior pe suportul lor imitand intr-un mod cat mai natural pasarile adevarate.

Sasha, pasarea interactiva se trezeste si incepe sa cante atunci cand copii sufla peste ea sau cand folosesc fluerul inel. Ea se misca intr-un mod cat mai natural, astfel in timp ce canta isi misca capul si ciocul captand asfel atentia celor mici.

Daca avem doua sau mai mule pasari din DigiBirds se pot seta sa cante impreuna, avand o optiune de a canta in cor si de a se sincroniza. Copii pot alege care dintre pasari sa conduca corul fluierand peste ea, iar celelalte pasari o vor urma instantaneu. Fiecare pasare interactiva detine un repertoriu de 20 de melodii iar ele sunt redate intr-un mod aleatoriu pentru a nu permite copilului sa se plictiseasaca. Pasarea Sasha are un colorit specific, tara ei de proveninta fiind Asia. Are un cap roz aprins, ciocul si creasta turcoaz, aripile negre, corpul verde fistic, iar picioarele gri inchis.

Produsul este fabricat din plastic de calitate nu contine substante daunatoare si chimice pentru copii. Pasarea Sasha functioneaza pe baterii si este recomandata copiilor peste 3 ani. Dimensiunile jucariei sunt de 7 cm inaltimea, latimea este de 4 cm iar lungimea este de 3,5 cm. Setul este format dintr-o pasare interactiva, Sasha, fluierul inel, cu ajutorul caruia copii fluiera la pasare si ea incepe sa cante si manualul de utilizare. Pasarea Sasha este o jucarie exceptionala, o jucarie cu care copilul interactioneaza si de la care poate invata o serie de cantecele, le poate fredona dar in acelasi timp invata sa aiba grija si de un animalut dezovoltandu-si asfel capacitatea de a iubi si a ingriji animalele.

Minunatele pasari DigiBirds, sunt foarte dragalase si cu siguranta vor cuceri inima oricarui copil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *