Jocurile de fotbal (online) reprezintă o frumoasă amintire…

Sunt aproape convins că fiecare copil îşi doreşte măcar o dată în viaţă să ajungă fotbalist. Timpul însă are rezervat pentru unii alte planuri, fapt pentru care o dată cu înaintarea în vârstă, şansele de a petrece clipe unice în curtea şcolii pe terenul de fotbal scad, îndepărtându-ne treptat de plăcerile copilăriei. Eu îmi amintesc şi acum acele jocuri de fotbal, alături de prieteni şi colegi în care dorinţa de a pleca învingător de pe teren ne făcea să dăm totul în acel meci ad-hoc, punând suflet şi pasiune într-un joc ce este practic numit la nivel mondial sportul rege.Jocuri cu fotbal, jocuri online

Vremurile s-au schimbat destul de mult iar acum fotbalul reprezintă pentru mine doar o amintire plăcută. Cu toate astea internetul şi tehnologia zilelor noastre mă ajută să mă bucur de tensiunea unui joc de fotbal cu prietenii. Folosindu-mă de alternativele cu jocuri de fotbal online,  mă bucur că mă pot relaxa, amintindu-mi de vremurile când alergăm după minge ore în şir. Calitatea jocurilor este una destul de ridicată motiv ce amplifică plăcerea de a juca ore întregi. Şi chiar dacă acum este mult mai uşor, deoarece efortul depus şi căzăturile luate sunt înlocuite de tastatura şi mouse, dorinţa victoriei rămâne prezentă mereu, până în ultimul minut al jocului.

Astfel pot spune că multe seri le petrec în faţa calculatorului, trăind cu intensitate acţiunea unor meciuri pe care poate atunci când eram copil, mi le doream să le trăiesc pe viu. Atmosfera şi tensiunea de pe stadion n-am apucat să le simt niciodată, însă adesea din spatele monitorului gesturile de bucurie la marcarea unui gol erau prezente.  Într-o zi poate mă voi întoarce şi pe teren unde alături de puştii din cartier voi alerga după minge atât cât voi mai putea. Atunci îmi doream să fiu mereu cel care marchează, însă acum aş fi mulţumit să fiu şi cel care dă pasa de gol, deoarece  văd altfel importanţa unui jucător într-un joc de echipă… însă până atunci mă voi antrena în jocurile de fotbal online de care m-am ataşat şi care-mi sunt foarte dragi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *