Investeste in baia ta pentru o experienta cat mai placuta!

De cele mai multe ori investim in lucruri marunte precum haine, accesorii fashion sau bijuterii. Insa, investitiile pentru casa pe termen lung sunt la fel de importante. Cei care prefera sa petreaca timp casa cu cei dragi cunosc acel sentiment placut cand transforma locuinta intr-un loc desprins dintr-o poveste. Baia este una din incaperile cele mai importante, deoarece multi dintre noi petrec cel putin 20 de minute in fiecare dimineata  inainte de a pleca la serviciu. Pentru o experienta cat mai placuta se recomanda seturi de dus de calitate, care sa se potriveasca cu interiorul baii, dar si un set care sa fie compatibil cu cabina de dus.

Magazinul Evivo.ro este un magazin profesionit in ceea ce priveste comercializarea si distributia de coloane de dus, iar gama lor de produse este intr-adevar vasta.

Bateria sanitara cu dus simplu este probabil cel mai des folosit sistem de dus si este deci o alegere familiara multora dintre noi. Ea este cea mai potrivita optiune pentru baile mici, pentru cei ce locuiesc la garsoniera sau in apartamente inghesuite si nu dispun de un spatiu generos in baie.

Un avantaj al acestora este reprezentat de gama larga de modele disponibile, intr-o varietate mare de stiluri, finisaje si culori, care pornesc de la preturi avantajoase, pentru toate buzunarele. De asemenea, pentru economie pe termen lung, se poate opta pentru o baterie de dus cu economizor.

Coloana de dus este potrivita celor care opteaza pentru o abordare clasica si functionala. Cu ajutorul lor puteti schimba aspectul zonei de dus, beneficiind de confort sporit, fara investitii semnificative si modificari majore in baie.

Sunt usor de integrat atat in baile mici, cat si in baile de dimensiuni mai generoase si pot fi un inlocuitor al bateriei sanitare de dus clasice aducand un plus de personalitate si originalitate zonei de dus. 

Sunt disponibile in multiple variante de design si culori, astfel incat sa il puteti alege pe cel potrivit baii dumneavoastra.

Modele de dus de mana sunt duisponibile cu 3 fluxuri: jet slab, jet mediu si masaj si jet concentrat. In plus, acestea au un design inovator exprimat prin linii clare. Toate aceste atribute sunt combinate in accesoriu de baie estetice si functionale.

Panelurile de dus cu hidromasaj reprezinta o alternativa moderna, dar mai costisitoare, a coloanelor de dus. Desigur, acestea ofera o experienta senzoriala extraordinara, confort si relaxare la un alt nivel.

In cazul in care nu doriti sa schimbati intreaga cabina de dus, dar doriti un grad de confort similar cu cel al cabinelor de dus cu hidromasaj, la preturi mai mici, panelurile de dus sunt solutia perfecta. Desi perfecte pentru o baie mare, ele pot fi montate si intr-o baie de apartament cu dimensiuni moderate. Acestea pot fi montate atat in cabina de dus pe care o aveti deja, cat si impreuna cu una noua pe care intentionati sa o achizitionati.

Evivo.ro este magazinul recomandat pentru toti cei care doresc sa faca renovari in materie de seturi de dus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *