Interventiile chirurgicale plastice necesare sau nu dupa nastere?

Cu siguranta ca nasterea unui copil este cel mai frumos si intens sentiment pe care poate sa il traiasca o femeie. In acelasi timp o sarcina poate sa o afecteze pe femeie din punct de vedere psihic. De ce zic acest lucru? Pentru ca atat in timpul sarcinii cat si dupa nastere corpul unei femei trece prin niste modificari care de cele mai multe ori sunt ireversibile pe cale naturala. Astfel ca desi femeile care au nascut sunt foarte entuziasmate si coplesite de acest minunat sentiment, incet dar sigur in mintea lor se instaureaza insecuritatea. Acest sentiment de insecuritate este dat de aspectul fizic pe care noua mamica il va avea. Daca aceasta noua situatie nu este gestionata bine din punct de vedere psihic si emotional atat de catre noua mamica cat si de apropiatii acesteia lucrurile se pot complica pentru noua mamica, iar pana la instalarea unei depresii nu mai e mult.

In functie de organism, modificarile corporale pe care le sufera o femeie dupa nastere sunt ireversibile pe cale naturala. Chiar daca noua mamica va urma o dieta foarte stricta si va face exercitii fizice, acest lucru nu o va ajuta prea mult. Din acest motiv foarte multe mamici apeleaza la chirurgia plastica pentru a-si recapata trupul de dinaintea nasterii copilului.

In acest sens chirurgia estetica propune pentru noile mamici care isi doresc recapatarea corpului avut inainte de nasterea unui copil urmatoarele interventii:

• Mamoplastia de augmentare este o interventie prin care cu ajutorul unui implant mamar se maresc sanii.
• Mastopexia este o interventie prin care se reduce tesutul tegumentar aflat in exces, astfel obtinandu-se o ridicare a sanilor.
• Abdominoplastia este o interventie prin care se elimina tesutul adipos.
• Ombilicoplastia este o interventie prin care se reface forma si conturul natural al ombilicului.
• Vaginoplastia.
• Rejuvenare vaginala.
• Labioplastia.

In cazul in care esti o proaspata mamica sau pur si simplu o persoana care isi doreste o operatie plastica iti recomand cu cea mai mare incredere clinica doctorului Renert Gad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *