Inchirieri auto ieftine, pentru orice nevoi

Serviciile de inchirieri auto au cunoscut, de-a lungul timpului, o larga dezvoltare si s-au nascut la putin timp dupa aparitia primelor vehicule, din necesitati usor de imaginat. Astfel, primele date despre o masina de inchiriat dateaza din 1904, iar istoria ne arata ca acest domeniu s-a diversificat in principal dupa al II-lea Razboi Mondial, in statele europene, SUA si restul tarilor de pe mapamond.

Compania noastra rent-a-car va pune la dispozitie modele noi de autoturisme din categorii variate: masini de lux, autoturisme economice de familie, vehicule cu 8+1 locuri, dar si masini 4×4.
Pentru clientii care aterizeaza pe aeroportul “Henri Coanda” din Otopeni, oferim masini de inchiriat cu predare la data si ora exacta comunicate in prealabil.

In mod gratuit, veti beneficia de asistenta non-stop, dotare cu GPS si asigurare de tip CASCO. Daca aveti copii, tot gratuit va oferim scaune pentru acestia.

Aveti toate motivele sa apelati la serviciile de inchirieri masini ieftine in Bucuresti, pentru deplasari sigure si confortabile in mediul urban sau atunci cand aveti de parcurs un drum lung in interes de afaceri, pentru petrecerea vacantelor cu prietenii sau familie, sau pentru a participa la evenimente speciale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *