Inainte si dupa angajarea la videochat

Am terminat liceul in prima jumatate si sunt posesoarea diplomei de bacalaureat. Am vrut sa ma inscriu la facultate, dar mi-am dat seama ca le cer prea mult parintilor, fiindca cu cat o facultate este gratuita, cu atat „costa mai mult”…Nu, nu este un nonsens, ci studentul trebuie sa cumpere carti sa se duca la biblioteci, sa achite masa si cazarea, daca nu locuieste in oras si sa fie cat de cat decent imbracat…

Ajutorul de somaj nu imi ajungea pentru cumpararea lucrurilor strict necesare unei fete. Deja imi era jena sa le mai cer parintilor, asa ca m-am prezentat la interviu dupa ce am citit anuntul conform caruia se fac angajari videochat Constanta

Satul meu, pierdut intre ape, situat pe unul dintre canalele Deltei nu imi ofera perspective. Acasa pot deveni, in cazul cel mai fericit, sotia unui pescar cumsecade, sa-mi stea inima de teama ca nu se mai intoarce la mine si la copii, de cate ori il prinde furtuna cu barca pe ape.

Cum sunt constiincioasa din fire, mi-am facut deja temele si stiu ce ma asteapta in jobul pe care il voi obtine ca model videochat Constanta 

De ce am ales acesta profesie?

  1. Nu sunt pretentiosi si nu cer studii sau experienta, ci echipa tanara si entuziasta a studioului formeaza modelele consiliindu-le permanent.
  2. Nu este o munca grea, epuizanta. Orarul de lucru imi permite continuarea studiilor.
  3. Salariul este mai mult decat multumitor. Nu esista un alt domeniu care sa salarizeze mai bine un debutant pe piata fortei de munca din Romania decat videochatul. Eu am multe frustrari si multe de pus la punct in ceea ce priveste garderoba mea, obiecte de stricta necesitate.
  4. Sunt sensibila din fire si m-as imbolnavi, daca as fi obligata sa lucrez in praf sau in curent, sa ridic greutati, sa stau in mediu toxic. Ocupatia de model videochat se potriveste si fetelor firave, care nu sunt rezistente la efort.
  5. Imi place sa ma aranjez, desi cand eram in somaj nu aveam cu ce. La salonul videochat trebuie sa fiu mereu machiata si elegant imbracata, proaspat coafata, aspecte care ma satisfac pe deplin.
  6. Nu am timp sa ma plictisesc si motive sa ma supar sau sa ma enervez. Imi amintesc cum la liceu fiind ne suparam profesorii, fiindca faceam galagie in clasa, nu ascultam ce ni se spune si nu invatam. Uneori mai intra directorul, cand ne auzea tipand sau batand din palme si certa profesorul de fata cu noi spre satisfactia noastra generala. Mie nu mi se va intampla asta niciodata.

Sunt doua luni de cand lucrez ca model videochat. In acest moment stau cu chirie intr-un apartament luxos din oras si am deja destule haine elegante sa ma imbrac diferit in fiecare zi. Imi permit sa fac naveta cu taxiul de la studio acasa si sa iau masa la restaurant.

Cumpar exclusiv cosmetice de calitate si ma simt o fata implinita. Am deja un cont in care virez 1000 de euro lunar, bani pentru continuarea studiilor. Anul viitor ma inscriu la facultate si voi continua sa lucrez aici. Sunt multumita, toate imi merg din plin si nu sunt amenintari ca parintii sa afle unde lucrez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *