In pret fotolii puf intra si reparatiile lor pe viata

Termenul de garantie al unor produse spune mult despre acestea. Eu ma ghidez dupa acest criteriu si nu cumpar un televizor, aspirator, masina de spalat cu 6 luni garantie.

Cand vine vorba de electrocasnice, iti doresti un termen de garantie de cel putin 12 luni si esti fericit, daca gasesti unul cu 24 sau 36 de luni.
Si cand vine vorba de mobila, un cumparator precaut se uita la termenul de garantie si nu pleaca fara certificatul de garantie din magazin.
Ti-ai cumparat telefon nou pe care ai dat o caciula de bani? Trebuie sa ai certitudinea ca in cazul in care se defecteaza, apare vreo disfunctie, il poti duce la reparat gratuit.

Ti-ai dorit un fotoliu din piele in casa ta si l-ai cumparat cu eforturi financiare mari, fiindca astfel de piese de mobilier sunt scumpe? Nu il lua, daca nu ti se specifica clar termenul de garantie si perioada pentru care se face reparatia gratuita a lui.

Daca va spun ca exista obiecte importante ale caror reparatii gratuite sunt garantate pe viata, nu ma credeti! Pare incredibil, dar in in pret fotolii puf intra si reparatiile lor gratuite pe viata.

Niciun producator si vanzator din lume nu este atat de atent cu clientii sai, cum este Lazyboy.ro, care apreciaza orice cumparator. Imi plac vanzatorii care se intrec in a multumi clientii, oferindu-le fel si fel de oportunitati. Magazinul de mai sus este foarte atent cu clientii, oferindu-le:

-fotolii din puf la preturi cuprinse intre 300 de lei si peste 700 de lei. Poate cumpara si cei foarte potenti financiar, dar si oamenii mai saraci. Existenta unor produse pentru toate gusturile, varstele si buzunarele este in opinia mea o forma de respect fata de cumparator.

-personalizarea obiectelor comandate de pe site-ul magazinului, fie cu insemnele firmei, fie cu numele si prenumele detinatorului sau cu initialele sale. Personalizarea este la mare cautare acum, cand dreptul proprietatii se exercita cu maxima forta.

-transportul gratuit al oricarui fotoliu din puf, indiferent de pretul acestuia. Si aceasta este o forma de curtoazie comerciala, demna de luat in seama. De multe ori, cumparatorul face rost de 300 de lei de un fotoliu si nu mai are de unde sa achite si 70-100 de lei pentru aducerea acestuia la domiciliu.

-reparatii gratuite pe viata. Aceasta garantie spune mult. Nu poti sa te oferi ca repari toata viata un obiect care se strica din doua in doua saptamani. In mod cert ca aceste fotolii rezista mult in timp, daca producatorul si vanzatorul lui se ofera sa il repare gratuit pe viata.
Nu am mai gasit la nimeni aceasta oportunitate pana acum.

-prezenta unui filtru de cautare eficient pe site, care sa ajute cumparatorul sa nu se rataceasca printe cele peste 300 de fotolii, hamace, papuci de casa, tetiere, suporturi pentru picioare si perne pilote din magazin.

Practic intri in magazin si interoghezi filtrul de cautare, care inlocuieste cu brio vanzatorul care iti prezinta produsele.
Analizand site-ul bine structurat, iti dai seama ca fotoliile pot fi imbracate in diferite materiale de calitate premium, unele dintre ele fiind impermeabile, ca manerul prezent la unele dintre ele ajuta sa fie lesne mutate dintr-un loc in altul, ca exista fotolii din puf de diferite marimi si forme.

Fotoliul perna iti ofera o pozitie similara cu cea dintr-un pat cu tablie tapitata, in timp ce in cele de tip beanbag te abandonezi cu intreg corpul.
Cumparatorul este informat prompt daca modelul dorit de el se afla in stoc, se comanda dinainte sau nu mai este pe stoc.

146 de fotolii sunt mari. Nici persoanele foarte inalte si plinute nu se pot plange ca nu stau comod in ele. De multe ori celui mai inalt sau gras i se intampla sa spuna ca nu are loc pe scaunul de la masina. Fotoliile mari sunt gandite sa faca toate persoanele sa se simta excelent.

La categoria marime medie sunt disponbile 86 de fotolii. Unele imita perfect fotoliile tapitate decat ca sunt umplute cu puf.
Cei care doresc fotolii pentru copii, de marime mica au la dispozitie 51 de modele.

Indiferent de fotoliul comandat, satisfactia este garantata, dupa cum este garantata confidentialitatea datelor celor care achita online produsele cu cardul bancar.

In pretul fotoliilor de puf intra multe facilitati pe care oamenii nu le primesc cand cumpara mobile masiva din lemn sau mobilier modern din materiale usoare menite sa inlocuiasca lemnul.

De pilda, personalizarea obiectelor cumparate nu este gratuita, ci dimpotriva foarte scumpa, dar aici vanzatorii fac un cadou minunat cumparatorilor.

Am fost placut surprinsa sa pot comanda din acest magazin fotolii din puf cu numele celor carora le-am daruit brodate pe ele.
Transportul gratuit, plus diversitatea modelelor si marimilor, ca si reparatiile gratuite garantate pe viata, trebuia sa va determine sa nu ratati o astfel de oferta.

In SUA, Japonia si Marea Britanie sunt la moda camerele complet mobilate cu fotolii din puf si se preconizeaza ca vor aparea si paturi de puf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *