In ce ordine se aplica produsele cosmetice

Ca femei avem multime de produse cosmetice care mai de care mai bune. Unele folosesc o multime de produse cosmetice, altele un fond de ten cu acoperire, putin rimel si eventual putin ruj.
Daca obisnuiesti sa te machiezi mereu si vrei sa stii care este ordinea corecta in care trebuie sa aplici produsele cosmetice, vei afla in cele ce urmeaza.

Pentru inceput se ai nevoie de demachiant. Inainte de a incepe sa aplici machiajul trebuie sa te asiguri de faptul ca tenul tau este curat. Dupa demachiant urmeaza lotiunea tonica si o crema tonifianta. Dupa ce ai aplicat aceste produse, tenul tau e pregatit pentru a incepe machiajul propriu-zis.
Prima data aplici fondul de ten. Acesta trebuie intins in mod corect si uniform daca vrei sa arati cat mai bine. Urmeaza apoi fardul anti-cearcan, un produs foarte cautat de femei mai ales in diminetile in care nu au dormit prea bine.

Daca pe fata ta sunt anumite defecte, vei avea nevoie sa folosesti si un fard corector.
Ce urmeaza? Pudra. Pudra poate fi de aceeasi culoare cu fondul de ten sau mai deschisa, in functie de preferintele pe care le ai.
Mergem mai departe si trecem la ochi. Ai nevoie aici in primul rand de un creion dermatograf. Il poti folosi atat pentru sprancene, cat si pentru conturul ochilor. Apoi urmeaza eyelinerul, fardul de pleoape si rimelul.
Dupa ce termini cu ochii, urmeaza buzele. Mai intai ai nevoie de creionul pentru contur, dupa care poti aplica rujul, apoi luciul de buze.
Daca esti in cautarea unor produse cosmetice de calitate, produse cosmetice profesionale poti gasi pe Cailyn.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *