In caz ca ai nevoie de un elevator auto

Poate ca nu sunt multi aceia care stiu exact la ce anume ma refer cand spun elevator auto. Cu toate astea persoanele care detin un service sau care sunt peste masura preocupate de autovehicolul personal stiu exact la ce ma refer. Practic un elevator auto are ca principal atribut ridicarea autovehiculelor la o inaltime considerabila as spune eu, care ar usura cu mult lucrul la acesta in cazul in care este nevoie. Cum capacitatea de ridicare este una de aproximativ 4000 kg iar inaltimea este de aproximativ 1900 mm, ma gandesc ca o astfel de jucarie poate fi benefica pentru multi dintre cei care au service-uri auto, dar si pentru cei carora le place sa mestereasca acasa sau prin diverse ateliere.

Modelele sunt diferite si concepute in functie de nevoi, atunci cand vorbim despre elevatoare auto. Un model pe care eu unul il gasesc a fi practic este si acest elevator auto 2 coloane, ce este extrem de practic si care isi face treaba bine, usurandu-ne situatiile in care alternativele par a fi mult mai costisitoare decat am crede. In ceea ce priveste alte date tehnice care ar putea atrage pot aminti si faptul ca timpul de ridicare ajunge sa fie unul de aproximativ 40 de secunde iar cel de coborare de 1 minut. Asta fiind cu siguranta un atu considerabil.

Si pentru ca nu oricine s-ar gandi sa achizitioneze asa ceva, ma gandesc ca internetul raspunde chiar si celor mai indrazneti in cautari, pasionati de auto si nu numai. Site-urile de profil nu par a fi chiar multe in ceea ce priveste achizitiile de elevatoare asa ca sper eu, ca informatia sa fie utila celor care poate din intamplare ajung sa o citeasca, fie cauta de ceva vreme o astfel de oferta, ca cea mentionata de mine anterior. Asa ca daca esti in cautare de un elevator auto, iti recomand sa incerci si sfatul meu.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *