In a relationship!?

Uneori se intampla cand te astepti cel mai putin, in timp ce in alte momente iti doresti sa se schimbe ceva, simtind poate ca esti pregatit, dar nu se intampla nimic.  Fie ca e sa dureze putin, poate prea putin, incat sa se consume toate momentele sau dureaza mai mult decat te-ai fi asteptat, experientele se aduna si conteaza atunci cand esti pus in fata urmatoarelor decizii.

Cunosc persoane pe care le-as putea numi experte in agatat, flirt, dominare si despartiri, in timp ce de partea cealalta, cunosc persoane carora nu le plac durerile de cap, nu vor sa se complice si care nu s-au bucurat de momente la care totusi inca ravnesc cu patima. Am auzit spunandu-se ca dragoste fara lacrimi, nu exista – fie ca acestea sunt din cauza momentelor fericite sau de regret. Stabilitate, siguranta, incredere sunt doar cateva dintre atributele pe care le cautam sau doar pretindem ca ne intereseaza atunci cand hotaram sa fim “in a relationship”. Paradoxal unii dintre noi, vor si altceva atunci cand cica par a fi in love . Mie nu-mi plac aproape deloc acele relatii super siropoase in care cei doi isi toarna tot felul de cuvinte dulci, dar in realitate se mint frumos si nici relatiile in care doar unul spera si isi face planuri, in timp ce partenerul isi vede fara nici o problema de cu totul si cu totul alte activitati. Povestile la care toata lumea spera, par a fi disponibile de gasit doar in carti, fiind parca imposibil de  trait in viata reala.

Cand !? este probabil intrebarea pe care ne-o adresam cel mai des. Cand este cel mai bine, cand este momentul, cand se va intampla, pana cand voi mai astepta? Din relatiile pe care le-am avut, am tras concluzia ca se intampla atunci cand e nevoie sa se intample si cand amandoi vor mai mult. Fiecare varsta are propriul sau stil de relatie in timp ce visele si dorintele par sa se clarifice tot mai mult, odata cu acumularea experientelor….

Sursa FOTO

15 thoughts on “In a relationship!?”

  1. Uneori este destul de greu sa constientizam lucrurile. Nu pentru ca nu am putea, ci pentru ca nu vrem. Ne place sa grabim situatiile si adesea ajungem sa stricam tot, chiar daca in prima faza era schitat ceva frumos. E bine sa stam cuminti 🙂 e si mai bine daca reusim sa facem asta 😉

  1. Poate ca asta este si scopul lor, sa fie spuse in private. Cred ca tuturor ne plac siroposeniile, dar cand sunt in exces devin 0 si incep sa plictiseasca (sau nu). Oricum anumite chestii si trairi ar trebui sa ramana doar intre el si ea.
   ^Keep in touch 😉

 1. Deci hai să îţi explic o chestie: treaba aia cu relaţiile în care cei doi îşi toarnă excesiv cuvinte siropoase e o poveste care se găseşte numai în filmele americane. În realitate, e un soi de joc de rol care se desfăşoară doar în public. Te-ai întrebat vreodată în singurătate cum stau lucrurile? Mincinos, desigur.
  În ceea ce priveşte “momentul”, chiar mă gândeam zilele astea să scriu despre aşezările cronologice din viaţa noastră. Lucrurile nu se întâmplă niciodată când vrem noi, pentru că, cel mai frecvent, noi vrem ca ele să se întâmple ACUM. Ori… aşa ceva nu prea e posibil…

  1. Cu siguranta jocul de rol dintre cei doi se intampla doar in public. Poate ca nu ar avea acelasi farmec daca ar fi si in private la fel… In singuratate lucrurile stau destul de simplu, la fel ca si sperantele pe care le avem. Clar la capitolul rabdare stam prost si vrem ca totul sa se intample ACUM. Poate si din aceasta cauza apar dezamagirile, pentru ca nu e posibil sa se intample totul, cum si cand vrem

Leave a Reply

Your email address will not be published.