Implantul de par- ce ar trebui sa stiti

after hair transplant surgery

Pierderea parului poate provoca panica si aceasta panica poate duce la decizii irationale. Problema este ca exista multe clinici „ieftine” care incearca sa va prinda in acest moment de disperare. Exista ceva mai infricosator pentru barbati decat pierderea parului? Probabil ca nu. Calvitia ne afecteaza pe multi dintre noi si este o imagine care ne aminteste de imbatranire si trecerea timpului, o amenintare pentru vanitatea noastra si un tabu. Pentru cei care isi pierd parul, un implant de par poate parea un pas logic. Dar traim intr-o lume periculoasa pentru pacient: stiind ca persoanele care pierd parul sunt vulnerabile si disperate, multi rauvoitori ii ademenesc cu oferte ireale (platesc mai putin, dar pentru rezultate slabe ), iar rezultatele sunt dezastruoase. In plus, dupa ce vor trece prin proceduri nereusite, suferinta pentru a remedia va fi mai mare si pretul platit imens. Daca doriti sa apelati insa la medici profesionisti, trebuie sa cautati cele mai bune clinici, cu recenzii bune si unde medicul are o experienta de necontestat. Astfel este clinica Dr. Felix Hair Implant, un loc in care multi barbati si femei si-au gasit raspunsul la problema calvitiei. Aici se efectueaza cel mai performant procedeu de transplant de par existent la ora actuala. De asemenea, se poate face si implant sprancene sau implant barba 

Ce trebuie sa stiti, in general, despre implantul de par?

Exista mai multe tipuri de operatii de transplant de par pe piata. La Dr. Felix Hair Implant se face FUE avansat, numita si Q-FUE.

FUE (Follicular Unit Excision) se refera la excizia unitatilor foliculare. Vorbisem despre extractie, cu exceptia faptului ca excizia suna mai mult ca un act medical. In loc de o banda, FUE include extractia foliculara individuala in care foliculii sunt indepartati cu un cleste circular mic, care are mai putin de un milimetru in diametru. FUE-Q este cea mai recenta si avansata metoda, fara dureri si fara cicatrici.

O regula importanta de urmat: nu ar trebui sa cautati un medic care este disperat sau grabit sa va aseze pe masa de operatie. Un medic profesionist trebuie sa va explice ca implantul de par ar trebui sa fie considerat intotdeauna ca ultima optiune pentru un segment foarte specific de pacienti care au o zona donatoare de foliculi compatibila. Avem o cantitate limitata de par si o zona cu pierderi mai mici sau mai mari. Deciziile neinformate, luate de oameni disperati in cautarea unei solutii rapide sau a unui medic care incearca doar sa ia banii cuiva, poate duce la rezultate proaste. Dr. Felix nu va va spune ceea ce vreti sa auziti, ci ceea ce trebuie sa stiti. Transplantarea parului este o procedura personala si veti continua sa pierdeti parul de-a lungul vietii. Deci trebuie sa gasiti un chirurg care sa se gandeasca la un plan de 10 sau 15 ani .

Care este rata de succes? Ce se intampla daca lucrurile merg prost? Care este garantia daca nu suntem multumiti de rezultat? 

Este mai sigur sa pariezi pe un medic care a operat deja pe cineva cunoscut. La Dr. Felix vin pacienti cunoscuti din lumea mondena si rezultatele sunt vizibile si remarcabile. Vindecarea ar trebui sa fie relativ rapida. Este important sa aveti un medic care ofera controale periodice dupa procedura. Exista adesea una in primele doua saptamani si apoi una dupa sase luni si, in sfarsit, una dupa 12 luni. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *