Îmi place sa îmi exprim opiniile pe blog

Am auzit de “bloguri” undeva prin anul 2007, însa pe atunci nu ma gândeam ca voi ajunge sa am unul, ba mai mult, unul care sa reziste atâta timp. Chiar daca primele mele tentative au fost cu mult diferite fata de ceea ce vedeti astazi, timpul mi-a oferit posibilitatea de a îmi forma un stil pe care îl expun sub forma aceasta, a unui blog.

Chiar daca în timp mi-am mai schimbat link-ul, uneori chiar ?i designe’ul, caracterul postarilor a ramas aproape acelasi. Faptul ca sunt posesor al unui blog (în anumite perioade am avut si mai multe) mi-a oferit sansa de a cunoaste diferiti oameni, de a testa diverse chestii si de a face lucruri pe care nu credeam ca le voi face prea curând.

Cu toate acestea, mi s-a mai întâmplat ca uneori, prin ceea ce scriu sa fiu acuzat de diverse chestii, în general atunci cand îmi exprimam opinia cu privire la unele aspecte, în special la evenimentele din viata mea. Unele din aceste conflicte le-am putut rezolva usor cu calm si diplomatie în timp ce pe altele le-am considerat din prima SPAM.

Mi-a intrat aproape în reflex, dorinta de a îmi exprima ideeile pe blog, mai ales când prin ceea ce scriu atrag opiinile celor ce ma citesc. Uneori e bine pentru ca reusesc ca prin discutiile pe care le am pe temele abordate sa îmi formez o parere si mai clara.

Îmi place sa îmi exprim ideeile pe blog si chiar daca uneori ma gândeam sa renunt (mai are omul si momente mai grele) ajung sa cred ca este un hobby excelent sau poate mai mult decât atât. Ramâne de vazut…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *