Imi plac filmele bune

Am afirmat si in trecut intr-un articol pe blog faptul ca imi plac filmele bune, cele din care uneori ai ce invata, prin lectia de viata pe care pelicula incearca sa o transmita. Uneori raportam intamplari din viata noastra unor scenarii de film existente, pe care le-am vazut si care ne-au impresionat prin deznodamand, imaginandu-ne faptul ca “ceva asemanator ni s-a intamplat si noua”.  Alteori ne spunem si ne-am dori sa se intample ca in scenariul unui film, in care noi insine sa fim eroii actiunii dar sa nu uitam faptul ca adesea viata bate filmul.

Probabil in functie de stare, atitudine si chef am putea fi incadrati in fiecare zi intr-un anumit gen de filme, desi dupa o privire de ansamblu la TV si cateva breaking’news-uri citite pe ‘net, ceva ma face sa cred ca drama ar predomina in mare masura. Stiu, realitatea e dura si viata multora dintre noi nu e chiar atat de roz cum pare.  Pe mine lung metrajele ma pasioneaza si uneori gasesc in acestea un hobby. Desi imi aleg foarte greu filmele, (sincer nu sunt un fan al cinematografelor) zilele astea am reusit sa revad dar si sa vad cateva filme care mie personal mi-au placut.

Am revazut: 

Am vazut:

Voi ce filme ati mai vazut in ultima perioada?

Sursa FOTO

8 thoughts on “Imi plac filmele bune”

  1. Sincer sa fiu nu ma dau in vant dupa ICE AGE. Am vazut 1 si 2 si nu mi-a mai trebuit. Cat despre cealalta recomandare, promit sa ma uit. Nu am vazut filmul.

   1. Nu te dai in vant dupa ICE AGE? Crima!!! :)) Glumesc, 🙂 E super fain! Abia astept sa il vad si pe 4 si eu. 😀
    Cat despre filme.. cui nu ii plac alea bune?:> Nu as putea sa iti spun filme recente, ma cam doare capul si mai bine nu gandesc (glumesc, iar, of), dar ma gandesc sa apuc si eu sa imi termin filmele de vazut din laptop.

 1. În primul rând, felicitări pentru alegerile făcute! Pot să spun că se află printre preferatele mele. Referitor la întrebare, am revăzut ”The Godfather” a treia oară, ”The Graduate” a doua oară şi ”The Planet of the Apes” (cel din 1968) a şaptea oară! Şi am avut şi trei premiere: ”Blue Valentine”, ”The Experiment” şi varianta originală a acestui ultim film: ”Das Experiment”. Toate foarte bune, mai puţin ”Das Experiment”, care m-a dezamăgit un pic… Spor în continuare!

  1. Radu voi cauta si eu sa ma uit la recomandarile mentionate de tine in comentariu. Eu am reusit sa vad doar The Godfather de vreo 2 ori cred. In rest nu am vazut nimic altceva dar am notat. Keep in touch, Cheers!

Leave a Reply

Your email address will not be published.