Huse Huawei P9 Lite 2017 pentru toate gusturile

Ca orice fan al gadgeturilor, imi doresc mereu sa am accesorii noi pentru telefonul meu. Astfel am decosperit site-ul celor de la Accesorio.ro, un site dedicat comercializarii accesoriilor pentru telefoane mobile. Nu eram la prima achizitie de pe site-ul lor si aveam nevoie de o husa, pentru telefonul meu Huawei P9 Lite.

Site-ul pune la dispozitie cate o sectiune dedicata pentru fiecare model de telefon, in functie de produsul cautati. Am intrat in sectiunea accesoriilor Huawei si acolo am gasit husa de protectie, de care aveam nevoie. Huse Huawei P9 Lite 2017, o gama variata de modele pentru a acomoda cerintele cumparatorilor. Deoarece preferam forma si culoare initalia a telefonului meu Huawei P9 Lite, am ales o husa transparenta.

Husa Full TPU 360 pentru Huawei P9 lite, acopera ambele parti ale telefonului, astfel va fii protejat si ecranul. Functionalitatea touchscreen-ului ramane aceeasi, deoarece husa este confectionata din TPU moale, ce permite accesarea functiilor. Masurand doar 0.3 mm grosime, nu afecteaza design-ul slim al telefonului, se monteaza cu usurinta, se potriveste perfect si prezinta decupaje speciale pentru butoane, camera si toate porturile.

Este husa ideala pentru protectie, dar in aceelasi timp veti pastra forma initiala a telefonului. Consider ca toate smartphone-urile trebuie dotate cu o husa de protectie, deoarece nu sunt prevazute cu sisteme de protectie impotriva socului.

Magazinul online Accesorio.ro, este tot ce aveti nevoie pentru a prelungii viata gadgetului vostru. Accesoriile, sunt o investitie pe termen lung iar preturile nu sunt deloc mari.

Am recomandat acest site tuturor prietenilor, deoarece produsele lor sunt printre cele mai bune si raman autentice la specificatiile producatorilor de telefoane.

Incearca si tu o husa de protectie pentru telefonul tau smart, pentru o mai buna intretinere. Husele sunt in diverse culori si marimi, ce acomodeaza majoritatea marcilor de smartphone de pe piata romaneasca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *