Hepy te invata sa conduci

De cand am desoperit site-ul Hepy, simt ca am avut o mare revelatie, deoarece acest site pune la dispozitia utilizatorilor jocuri online gratuite, care pot fi direct accesate de pe site-ul lor. Avand frati mai mici, care deseori sunt neastamparati, am decis ca voi cauta o metoda de a-i tine ocupati in timpul zilei pentru a ma concentra asupra lucrurilor mele.

La inceput au fost jocurile de societate, insa imi doream ceva care sa nu necesite prezenta mea si am ajuns la concluzia ca jocurile pe calculator sunt solutia ideala care ii va tine pe amandoi antrenati.

Astfel, cautand pe internet, am descoperit site-ul Hepy.ro, un loc pe care il pot accesa toti copiii din Romania, pentru a descoperi cele mai noi jocuri online.

Hepy.ro acopera o gama foarte mare de jocuri online dedicate atat baietilor, cat si fetelor. Jocurile sunt de asa natura, incat copiii vor invata lucruri noi distrandu-se, fara sa isi dea seama ca ceea ce fac este chiar educativ. Dorind sa imi asum responsabilitatea, am incercat cateva jocuri inainte de a-mi lasa fratii in fata PC-ului si am fost cat se poate de multumit. Nu numai ca hepy.ro ofera o gama bogata din care poti sa alegi, dar si jocuri care pun la incercare inteligenta, chiar si celor mai mari.

Printre preferatele mele se numara jocuri online cu masini de parcat. Aceste jocuri sunt foarte distractive, deoarece utilizatorul trebuie sa execute o parcare perfecta pentru a putra trece la nivelul urmator.

Friv parking mania este numele jocului care ne-a atras cel mai mult, iar cand il jucam este un adevarat eveniment in toata casa. Atat mie, cat si fratilor mei ne place sa fim implicati pentru a scoate un punctaj cat mai mare. Cine a spus ca jocurile sunt doar pentru copii. Chiar si cei mari merita o doza de distractie, iar hepy.ro este locul cel mai indicat pentru a face acest lucru.

Faptul ca exista un site dedicat pentru distractia celor mici, ma bucura nespus de mult, deoarece acestia invata importanta tehnologiei in viata  si, in acelasi timp, se relaxeaza. De cand au descoperit jocurile cu masini de pe site-ul hepy.ro, fratii mei sunt mult mai ambitiosi, in a-si atinge telurile, si mai cuminti. Consider ca hepy.ro este o sursa sigura de distractie gatuita de care poate beneficia oricine dispune de un PC si de o conexiune la internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *