Gresie premium pentru case premium

Omul este evaluat dupa casa in care locuieste, desi se spune adesea ca: „Din case mici ies oameni mari”. Este adevarat ca omul reprezinta sufletul unei case, de aceea aspectul acesteia depinde de mana sa de gospodar. Ne-am invatat sa tratam casele la modul simplist, dar imi aduc aminte mereu ce discutam cu amicul meu din America, Frank, despre locuinte.

Mergeam cu el pe ulitele unui sat vechi romanesc si s-a oprit la o poarta si s-a asezat pe canapea, apoi a arata a nemultumire cu mana lantul ruginit si lacatul mare si greu.

-Aici nu mai sta nimeni, mi-a spus cu lacrimi in ochi si casa asta nu mai are nicio valoare. Sa stii de la mine ca o casa poate fi mare cat un palat, cand nu mai sta nimeni in ea, fiindca au murit toti locatarii ei, ea nu mai are nicio valoare.

I-am vazut lacrimile siroind pe obraji si l-am intrebat de ce plange.
-Ma intristez de cate ori vad o casa goala. Asa a ramas si casa noastra parinteasca din Scotia, dupa ce noi ne-am imprastiat prin lume, iar parintii au murit. Uneori imi este dor sa revad locul copilariei mele, dar nu ma asteapta nimeni si mi-i imaginez prin curte si prin casa. Sunt atat de vii in mintea mea, incat ii strig si numai fiindca nu raspund, realizez ca au murit.

Am vorbit mult, apoi mi-a descris casa lui din SUA.
-La mine totul este electrificat: incalzirea, bucataria, iar la baie am gresie premium si incalzire prin pardoseala.

Apoi mi-a arata acum 4-5 ani poze cu casa lui cu care se mandrea mult. In spatele casei se vedea lacul imens si barcile.
Baia arata ca in filme cu gresie deschisa la culoare cu aspect portelanat, totul in jur stralucea de curatenie. Am admirat-o, iar el mi-a spus ca este pacat ca nu ii simt caldura. Da, pozele nu pot sa redea caldura unei case sau a unei camera.

Tot timpul m-am gandit la baia lui Frank si la sansa lui de a putea avea o asemenea gresie de calitate premium fabricata in Italia. Gresia italiana face inconjurul lumii, fiindca este cea mai buna, mai rezistenta si mai frumoasa.

La noi nu ajunsesera inca aceste produse si ma simteam frustrata. Nu intelegeam cum de americanii pot folosi gresia italiana, iar noi, europeni ca si producatorii, nu!

Frank mi-a povestit cum si-a pierdut sotia si a crescut singur cele trei fete, cum a putut mai bine, sa nu simta lipsa mamei.
Era un om vesel, dar plin de experiente amare pe care i le oferise viata.
S-a dus la schi intr-o iarna si a stat paralizat trei luni. Acum s-a dus la sotia lui, iar eu rememorez discutiile avute cu el despre case.

In prezent si la noi se pot comanda gresie si faianta rectificate ca rosturile sa fie perfect imbinate si sa se mire lumea care nu stie aceste amanunte ca gresia este dintr-o singura bucata.

Si eu am gresie de calitate premium acum, fiindca m-a ajutat mult magazinul Gudart.ro. Sunt o persoana care lucreaza 14 ore pe zi. Dupa ce imi termin serviciul, am si acasa de facut o multime de treburi si nu as fi mai avut timp sa stau cu orele sa caut gresie verde prin magazine.
De ce am ales gresie verde? Sa imi imaginez mereu ca la mine in baie calc pe iarba verde si ca este primavara, fiindca am si eu caldura in pardoseala.

Am gasit gresie pe placul meu printre cele cateva sute de modele din catalogul virtual al magazinului si transportul a fost asigurat, aceasta fiind o alta facilitate care m-a scutit de efortul de a gasi o masina.
Acum ma bucur pe deplin de imaginea originala a baii mele care are si placi cu margarete si flori de camp pictate pe perete si fac planuri de viitor.
Trebuie neaparat sa extind gresia si la exterior, sa scap de noroi si sa amenajez din timp locul pentru terasa la care imi voi bea cafeaua la vara. Nu credeam ca voi avea vreodata baia de care era atat de mandru Frank, adica gresia si faianta sa fie aduse din Italia, dar cu ajutorul magazinului Gudart.ro, baia se poate personaliza dupa gusturile proprietarului.

Vremea in care baile erau standard a trecut, de aceea oamenii pot alege gresia si faianta dupa: aspect, culori, producatori, colectie, spatiu si dimensiune. Astazi oricine poate avea o baie in culorile dorite, cu cele mai bune produse si servicii, bani sa aiba.
Imi place sa intru in jacuzzi din baia mea verde cu gresie ce imita o pajiste cu flori si sa imi pun saruri de baie aromate in apa calduta.
Inchid ochii si ma las prada spectacolului olfactiv, apoi ii deschid si ma bucur de primavara din jur.
Traiesc intr-o casa plina pe care o ingrijesc cu drag si sper ca niciodata sa nu aiba un lant ruginit prevazut cu un lacat, cu care sa fie legata poarta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *