Joi, 15 mai, Grand ReOpening at Complex Popas Păcurari!

Popas Pacurari Una dintre locatiile pe care mi le voi aminti mereu, locatie in care se mananca bine, se bea si lumea se distreaza cum n-a mai facut-o, se pregateste de o redeschidere cum nu s-a mai vazut. Una de neuitat cum doar la Complex Popas Pacurari se poate. Nu stiu daca ati ajuns vreodata sau nu, sa serviti ceva la acest complex, insa dupa mine e unul din locurile in care buna dispozitie va ramane intiparita in minte mult timp, alaturi de meniurile gustoase si savuroase.

In acelasi timp Complex Popas Pacurari este locul unde acum un an, am participat pentru prima data la „Master Blog Chef”, moment in care emotiile si inspiratia au facut un meniu bun si delicios, impreuna cu alti bloggeri prezenti la eveniment. Poate ca n-am fost cel mai priceput insa mi-am dat silinta. Acum insa lucrurile se schimba la aproape un an de la ultima mea vizita, iar joi 15 mai 2014 Complex Popas Pacurari anunta o redeschidere originala! Iata cateva detalii:

Redeschiderea Complex Popas PacurariJOI, 15 MAI, ora 20:00, Complex Popas Păcurari își redeschide porțile. Ieșenii sunt invitați la o petrecere cum numai noi știm să organizăm! Nu ne vom dezice nici de această dată, astfel că masa îmbelșugată cu bucatele tradiționale, se va întinde pe metri întregi. Pe parcursul serii, preparatele reci, cele calde și deserturile marca Complex Popas Păcurari vor fi servite la discreție. Nu vorbim de orice fel de mâncare, însă! Vorbim de noile produse tradiționale din meniul restaurantului. Puicuța fără pene, Purcelușul emo – se taie singur și tu doar îl mănânci, Rața dișălată sau Curcanul înhămat la căruță, sunt doar o parte din delicioasele mâncăruri pe care invitații au ocazia să le încerce. Nu vom uita nici de Fasolea liniștită cu bătaia sau de Șnițelele cât roata carului servite pe buturugi de lemn. La desert, invitații vor avea ocazia să se răsfețe cu dulcegării, pornid de la Papanași Moldovenești și Ștrudele cu mere sau brânză, până la Clătitele Dobrogene, Torturile de mere sau Torturile de mascarpone și banana. Vă mai aduceți aminte de dulciurile copilăriei? Salamul de Biscuiți și Plăcinta Bunicii vor fi la loc de cinste.

Din butoaie va curge toată noaptea vin alb și roșu, dar asta doar după ce invitații vor servi pălinca casei și tradiționalul colac cu sare.  Vom „giuca” opincile pe muzica îndrăgitului interpret de muzică populară Andrei Balan și a celor de la D’Acord BAND. Chiuim de cum se lasă seara și până dimineață. Popas Pacurari 3

Rezervarile se fac la numarul de telefon 0756.166.400 iar pretul este de 50 RON/persoană. Pentru cei interesati sa participe la un eveniment cum rar iti e dat sa traiesti, ramane sa ne vedem joi seara, incepand cu orele 20.00 la Complex Popas Pacurari! Popas Pacurari 1

Sursa FOTO: https://www.facebook.com/events/585219564918249/

Leave a Reply

Your email address will not be published.