Ghete

gheteOrice femeie ştie că indiferent de vremea de afară, trebuie să arate bine. Părul trebuie să stea exact aşa cum stătea când am plecat din casă, iar pantofii nu trebuie să se murdărească cu toate că afară tocmai a plouat.

O femeie trebuie să arate bine în orice situaţie, căci nimic nu este mai frumos decât o femeie frumoasă şi îngrijită, care este preocupată de modul în care arată. E frumos să ştii că eşti admirata pentru modul în care ai grijă de tine, dar e şi mai frumos să ştii că arăţi bine şi să nu ai nevoie de nici o altă părere pentru asta. Şi cum poţi face asta? Poartă tocuri. S-a dovedit că tocurile, pe lângă eleganta şi rafinamentul care ţi-l oferă, îţi dă şi încredere în tine şi în forţele tale. Ce poţi să ceri mai mult decât atat? Şi elegantă şi puternică! Pare combinaţia perfectă.

Pepper.ro este un site unde poţi găsi cele mai bune oferte la cele mai multe produse de o calitate înaltă. Este posibil aşa ceva? Sigur că da, da un click şi te vei convinge singură. De exemplu ghete dama sau multe altele. Noile modele de ghete îţi vor prinde bine în acest sfârşit de iarnă. Dacă nu te descurci pe tocuri nu-i nimic, alege ghetele sau cizmele înalte până la genunchi cu un toc micuţ care să îţi ofere stabilitate. Pentru început e bun un toc mic, după care începi să creşti înălţimea lor. Şi mai repede de cât crezi o să devii o maestră în mersul pe tocuri şi o să îţi dai seama că nu mai este atât de complicat şi imposibil ca la început. La fel e si cu cizmele. Aici ai o oferta buna de cizme dama.

Încrederea este uneori lucrul acela special care le lipseşte femeilor. Ei bine, hainele, dragi femeii, îţi pot da acea încredere care vă lipseşte. Hainele ne influenţează modul de a gesticula şi vorbi. Când suntem îmbrăcate elegant şi purtam tocuri ne dăm seama că suntem mult mai atente la modul în care vorbim şi gesticulam, însă când ne îmbrăcăm în pantaloni cu turul lăsat şi tenişi, parcă aceste 2 lucruri spuse mai devreme nu mai sunt atât de importante şi împrumutăm câteva gesturi din cele ale fetei de cartier.

Frumuseţea vine din interior, dar cum nu putem ieşi cu sufletul pe stradă, alegem să ne îmbrăcăm şi să afişăm o imagine mai mult sau mai puţin reală. Uneori ceea ce simţim nu coincide cu ceea ce arătăm. Dar întotdeauna ceea ce vine din interior ne va înfrumuseţa şi exteriorul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *