Genul de jocuri care te relaxează mereu!

jocuri cu pescuit pe lacAm fi tentați să credem că jocurile țin doar de o anumită etapă a vieții și că de la o vârstă nu ni se mai potrivesc. Unii, poate ceva mai împătimiți, caută să evolueze intrând în lumea jocurilor complexe, în care doar experiența de viață pare să te ajute. Detaliile și riscurile par să atragă prin prisma unor beneficii uneori imaginare dar atractive însă mie unul mi-au plăcut mereu acele jocuri care m-au provocat prin simplitatea cu care își exprimau provocările!

Chiar dacă acum nu mai am timpul de odinioară pentru a mă juca, așa cum uneori mi-aș dori, îmi aloc uneori câteva frânturi de timp pentru diverse jocuri care mă scot din rutina și stresul în care societatea pare să mă fi integrat de mult fără voia mea. Cam așa e și cu ultima listă de jocuri pe care mi-am făcut-o. Jocuri cu pescuit pe lac, ori altele asemănătoare mă relaxează și îmi induc o anumită stare de spirit pe care doar odinioară o simțeam.

Cândva, când timpul îmi permitea aceste jocuri nu existau… Erau doar simple discuții despre cum ar fi dacă însă evoluția a demonstrat tuturor că nu imposibilul pare să fie doar o chestiune de timp.

Mă uit acum în calendar iar ziua de 1 iunie îmi face cu ochiul, indicându-mi faptul că atunci este ziua copilului. Din păcate nu voi mai putea simți la fel clipa ca atunci când eram doar un puști însă voi petrece cu siguranță în spiritul ludic, relaxându-mă împreună cu o parte din cei mici ce sunt prezenți zi de zi în jurul meu!

Alternativele par să existe într-un număr incredibil de mare, într-un prezent tot mai sufocat de griji și probleme. Ar fi păcat să uităm să ne bucurăm de micile plăceri ale vieții într-o eră digitală ce pare să-ți ofere absolut tot ce dorești. Jocuri diverse, experiențe unice și desigur posibilitatea de a îți bate recordurile uitate într-o copilărie aparent lăsată în urmă.

Dacă îți plac jocurile distractive pe internet cu siguranță vei găsi acele jocuri pe gustul tău, fără prea multe căutări. Sunt sigur că nu sunt singurul care apelează la astfel de metode de relaxare. Sunt chiar fun și distractive!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *