Fundatia Greenfinity Lyoness activeaza si in Brazilia

E bine ca mai avem parte de oameni darnici si oameni care incearca sa faca lucruri bune pentru altii fara   sa ceara nimic in schimb. Pentru a avea parte de cele mai bune lucruri intotdeauna trebuie sa faci si tu   bine si sa ii ajuti pe cei de langa tine sa aiba tot ce au nevoie. Una din fundatiile cele mai cunoscute din   lume este fundatia Greenfinity Lyoness, o fundatie ce are proiecte in toata lumea.

Unul din cele mai   recente proiecte lansate de cei de la lyoness, PA GFF Brasilien, se afla in Brazilia, acolo unde voluntarii vor sa ajute cateva   zeci de familii sa aiba din nou acces la apa curata si potabila. In zona Bahia o multime de oameni au  probleme din cauza apei plina de bacterii fiindca aceasta se gaseste foarte greu si de cele mai multe   ori se colecteaza din balti. E nevoie de oameni cu initiativa precum lyoness sa fie ajutati si cei din Bahia   sa bea in sfarsit dupa ani buni, apa potabila. Si mie mi-a placut foarte mult acest proiect de prima data   cand am citit despre el si nu am decat cuvinte de lauda la adresa sa.

Chiar sunt niste oameni de toata   isprava cei de la Lyoness ajutand o multime de oameni si incercand sa protejeze mediul. Principala lor   tinta este protejarea mediului si oferirea oamenilor de solutii cat mai simple pentru a avea parte de   energie alternativa si multe altele fara sa mai polueze mediul in mod excesiv. Voi v-ati implica intr-un astfel de proiect?

Leave a Reply

Your email address will not be published.