Frankly, Seriously Friendly, a avut lansarea oficiala vineri, 25 aprilie in Cafeneaua Piata Unirii, Iasi

FranklyMi se intampla sa primesc fel si fel de invitatii care mai de care mai interesante. Se pare ca ultima pe care am primit-o a fost de-a dreptul apetisanta deoarece vineri, in incinta Cafenelei Piata Unirii din Iasi, Frankly Gourmet Burgers a avut parte de o lansare oficiala ca la carte, unde cei prezenti au avut ocazia sa incerce savoarea unor burgeri deliciosi facuti parca pentru toate gusturile, imbinand retete noi si moderne alaturi de produse proaspete si savuroase intretinute desigur de vinuri alese si multa voie buna.

Vineri, 25 aprilie 2014, la Cafeneaua Piata Unirii Iasi cei mai deliciosi burgeri gourmet au fost personajele principale ale unei seri exceptionale marca Frankly „Seriously Friendly”

Astfel in corpul nou al cafenelei, loc ce te imbie cu un stil modern si primitor, am petrecut ore de calitate in compania unor oameni interesanti de la care mereu am cate ceva de invatat. Din meniul servit mi-au ramas in minte hamburgerii „Cheese2Please”, „Grilleto” si nu in ultimul rand, preferatul multora „Mr. Rucola”.  

Avand aspiratii marete brandul pare sa-si propuna ascensiunea rapida pe piata ieseana, fapt pentru care undeva prin vara Frankly va ajunge si intr-unul din mall’urile din centrul orasului, in zona food-court, fiind practic accesibil si in acelasi timp vizibil. Cu toate astea pentru cei curiosi si deschisi la noutate recomand cu caldura sa incerce meniul Frankly, meniu ce poate fi consultat aici, si desigur sa savureze oricand aceste bunatati.

Pentru mine, experienta de vineri imi va ramane intiparita in minte mult timp de acum inainte ca fiind un sfarsit de saptamana savuros si placut in compania unui brand ce se vrea in acelasi timp Seriously & Friendly. Mai multe informatii gasiti si pe pagina de facebook: Frankly Burgers

Leave a Reply

Your email address will not be published.