Formatia de nunta potrivita pentru nunta mea

Sincer nu imi vine sa cred ca se apropie momentul mult asteptat… parca ieri ne-am intalnit, doi pusti cu vise mari,a fost ceea ce se numeste dragoste la prima vedere. De atunci au trecut 3 ani si noi suntem in continuare nedespartiti, am trecut peste multe, am plans si am ras impreuna, iar acum 6 luni mi-ai oferit cel mai frumos cadou.

Astept momentul in care iubirea noastra va trece prin fata altarului, momentul in care iti voi putea spune sotul meu, dar pana atunci mai exista multe lucruri de aranjat.

De exemplu in acest moment caut o formatie nunta, stiu cat de mult iti doresti ca una din sutele de  formatii nunta  sa ii incante pe invitatii nostrii si de aceea voi face tot posibilul sa nu te dezamagesc.

In acest moment sunt pe siteul formatie nunta Bucuresti aici am descoperit o echipa foarte tanara, perfecta pentru nunta noastra,poti vedea la ei pe site zeci de dovezi, zeci de videoclipuri realizate la nuntile la care au luat parte dar si multe poze care te fac sa ii alegi.

Nu imi venea sa cred la inceput ca exista atat de multe formatii nunta Bucuresti, am fost invadata de numarul lor si sincer numai stiam ce sa aleg, catre ce sa ma indrept. Intr-un final m-am oprit asupra site-ului care imi oferea cea mai mare diversitate de melodii din care sa aleg.

Daca si tu esti de accord eu propun sa ii invita pe cei de la formatia Bucuresti , gasesti site-ul putin mai sus. Au multe melodii pe care stiu ca le adori, au chiar si melodia preferata a mamei soacre, eu chiar nu gasesc vreun motiv pentru care sa nu apelam la ajutorul lor.

Astept cu nerabdare momentul in care ne vom uni pentru totdeauna destinele si te astept cu nerabdare pe tine acasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *