Experientele frumoase nu se uita niciodata!

experienceIn viata fiecarui om exista momente care ajung sa-ti schimbe mentalitatea, modul de a gandi si de a fi, transformandu-te intr-o persoana mai buna, la care in trecut sau poate pana acum scurt timp, ravneai sa devii. Unele experiente te fac sa te-ntelegi mai bine, demonstrandu-ti lucruri care, poate prin alte moduri n-ai fi ajuns sa le afli niciodata. Evenimentele care au trecut prin agenda mea in 2013, pana acum, au avut adesea un iz care m-a fascinat inca de la inceput, trimitandu-ma cu gandul in locuri in care pana nu de mult, nu m-as fi vazut nici macar intr-un imaginar conturat de vise obscure ale unei imaginatii bogate. Si nu regret nici un moment din acela in care am ajuns sa cunosc, sa vad si sa experimentez lucruri noi, in locuri in care experientele n-au cum sa fie altfel decat frumoase… Mai mult decat atat, compania oamenilor dragi si frumosi au completat tabloul unor experiente pe care n-ai cum sa le uiti foarte curand…

Astfel pana acum, 2013 mi-a oferit sanse la care pana nu de mult n-as fi avut curaj sa sper, aici amintind degustarile de vin organizare de ICAR Tours la diverse crame aflate aproape sau in apropierea orasului in care m-am nascut, Iasi, povestind la momentul oportun despre experiente precum Bloggerii si vinul conversatiei, Vizita la Cotnari ori Degustarea la Casa de vinuri Bucium. Intregite toate au oferit momente unice in care oportunitatea de a socializa si de a cunoaste lucruri noi in zona vitocola, mi-au adus o satisfactie pe care n-am reusit sa o gasesc in alte locuri pana acum. Indreptandu-ma si spre pasiunea catre zona auto, n-as avea cum sa omit momentele in care alaturi de bunul meu prieten Dan, am testat masini in sesiunile de test-drive, formandu-ne o parere  despre diversele modele ce au ajuns sa ne pice in mana. Si chiar mi-a placut povestea unei zile ploioase de februarie, in care am testat SEAT TOLEDO, ori dimineata zilei de 10 aprilie in care am scos noul model de SEAT LEON la plimbare. Prietenii de la Moldotrans Auto Iasi, avand grija sa garanteze niste trasee si moment perfecte. Tot aici as putea aminti si revederea cu una dintre marcile de suflet pentru mine, si anume Mercedes, alaturi de care am ajuns in timp sa traiesc momente unice. Expo Casa Auto 2013, a fost un moment de care-mi voi aduce aminte cu drag mult timp de acum inainte cat si testarea gamei CITAN, produs power by Mercedes.

N-as putea concluziona altfel acest final de articol decat amintindu-mi pe rand de fiecare experienta care isi are locul acolo undeva in amintirea unor frumoase zile de care am ajuns sa ma bucur, traindu-le la intensitatea lor necesara alaturi de oameni dragi, langa care nimic nu e imposibil. Gandindu-ma la timpul scurs imi dau seama ca plictiseala si rutina ajung a fi prezente doar atunci cand interesul de a face lucruri interesante este extrem de scazut sau dupa caz inexistent. Intr-un oras adesea aglomerat cu o infrastructura greoaie cu fel si fel de oameni, mi-au fost date zile pe care eu personal nu le voi uita prea curand, datorita experientelor frumoase traite!

Sursa Foto

Leave a Reply

Your email address will not be published.