Este necesar sa cunoastem macar o limba straina

Ma trezesc din somn buimaca, nu intelegem nimic din ce vorbea interlocutorul meu, pur si simplu m-am panicat si m-am trezit dintr-un cosmar parca. Abia dimineata am inteles ca in vis cineva vorbea limba germana, cred ca am adormit cu gandul la ceea ce vazusem la televizor.

Nu credeam vreodata ca voi ramane cu gandul la o reclama despre cursuri de limba engleza. Prespun ca te intrebi ce legatura are limba engleza cu visul meu, ei bine…are pentru ca firma in cauza oferea cursuri de italiana, cursuri de franceza, dar si un curs limba germana.

Reclama in cauza se termina cu un domn bine care ne invita sa luam parte la un curs in limba germana. Nu credeam ca asta ma v-a afecta, dar acelasi domn bine apare si in visul meu spunandu-mi vrute si nevrute intr-o limba total straina.

Ciudat este ca reclama in cauza chiar a avut efect, pentru ca m-a facut sa vreau sa urmez un curs de limba germana. Cred ca subconstientul meu vrea sa afle ce ii spunea domnul din vis, daca era de bine sau nu.

Fie ca vorbim de cursuri de franceza, cursuri de italiana sau alte limbi straine, este necesar sa cunosti una in ziua de azi, pentru ca suntem o tara in continua dezvolare si daca in trecut nu se punea atat de mare accent pe cunoasterea unei limbi straine, sau se mergea doar pe limba engleza, acum totul s-a schimbat. Mai ales ca pe teritoriul tarii noaste au inceput sa se dezvolte din ce in ce mai multe companii internationale, care pun accept pe cunosterea unei limbi straine fluent.

Nu stiu daca visul meu sau reclama de la televizor m-a facut sa inteleg asta, dar sunt sigura ca vreau sa invat si alta limba straina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *