Elevator cu două coloane

Ştim cu toţii cât de greau poate fi pentru unii dintre noi să găsim un service bun, cu mecanici pricepuţi care să fie capabili să utilizeze în cele mai sigure condiţii echipamentele şi utilajele dindotarea firmei în care lucrează.

Ei bine, clienţii vor fi întotdeauna în căutarea unui service care să aibă cele mai bune utilaje. O condiţie pe care un service auto trebuie să o îndeplinească este: utilizarea unui elevator auto cu două coloane. De ce se numeşte elevator auto cu două coloane? Deoarece acesta este aşezat pe doi piloni care vor ridica în 40 de secunde şi vor cobora în 60 de secunde orice autoturism până la 4 tone, până la 1900 mm. Avantajul unui astfel de echipament este că nu necesită un spaţiu mare de depozitate şi având în vedere că acesta cântăreşte doar 620 kg nu va fi nici greu de transportat ori mutat.

Lungimea braţului elevatorului cu două coloane este între 700­1050 mm, iar asta îi va asigura pe capacitate foarte bună de prindere, iar braţul scurt: 830­ 1250 mm îi oferă posibilităţi excelente pentru prinderea maşinii. Puterea de operare este de 380 (400) V. Nivelul de zgomot făcut de acest aparat este 70 db (a) 1m.

Dacă vrei să îţi achiziţionezi un elevator auto 2 coloane coloane www.elevatorauto.ro este cea mai bun site de unde îl poţi cumpăra la unele din cele mai bune preţuri de pe piaţă. Click pe site şi cu siguranţă te vei convinge singur. Pe lângă produsele pe care aceştia le pun în vânzare, ei îţi vor oferi şi un suport tehnic care îţi va da mai multe detalii despre cum funcţionează, ce alte calităţi are şi mai ales cum să îl utilizezi astfel încât să obţii cele mai bune performante pentru tine şi clienţii tăi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *