Elementele cheie in organizarea nuntii de vis

Primii pasi in viata in calitate de sot si sotie reprezinta un prilej de petrecere, de sarbatoare si de fast, de aceea, cuplurile care decid sa isi uneasca destinele in fata legii si a Domnului iau in calcul nu numai ceremonia propriu-zisa, ci si petrecerea de dupa.

Unele cupluri aleg sa organizeze o nunta cu fast, cu sute de invitati, in timp ce alte cupluri decid sa aiba o nunta mai restransa, mai intima, numai cu rudele si prietenii apropiati.

Indiferent de decizia pe care o iau mirii in aceasta privinta, sunt anumite elemente cheie ce intra in domeniul organizari nunti de care acestia trebuie sa tina cont.

Restaurantul – elementul cheie al unei nunti reusite

Inainte de toate, dupa fixarea datei nuntii, mirii trebuie sa isi caute un restaurant unde sa organizeze petrecerea de vis. Fie ca au mai multi sau mai putini invitati, restaurantul Seva Events le ofera atat o sala mare, cat si o sala mica, in care invitatii sa se poata distra in voie.

Restaurantul trebuie „arvunit” cu mult timp mai devreme, trebuie inchiriat cu cateva luni bune inainte de nunta, deoarece este posibil ca in ultimul moment mirii sa nu mai gaseasca locatii disponibile.

In plus, este important ca mirii sa aleaga localul sau sala in care se va desfasura petrecerea in functie de numarul de persoane, deoarece nimeni nu isi doreste sa inghesuie sute de persoane intr-o sala cu cateva zeci de locuri, asa cum nimanui nu ii convine sa plateasca pentru o sala mare in care sa se distreze cateva zeci de invitati. Mirii trebuie sa cantareasca foarte bine lucrurile inainte de a alege sala si restaurantul pentru nunta pe care urmeaza sa o faca.

Este foarte importanta si locatia restaurantului, care trebuie sa nu fie foarte departe de invitati, sa aiba suficient de multe locuri de parcare, sa fie intr-o zona curata si linistita, sa prezinte mai multe variante de meniu delicioase, atat pentru mirii mai „traditionalisti”, cat si pentru cei care prefera variante mai moderne de preparate.

Alte elemente importante ale unei nunti reusite

Pentru a pune la punct toate detaliile unei nunti, este important ca mirii sa tina cont de mai multe aspecte, de la alegerea datei nuntii si a locatiei in care va avea loc ceremonia (biserica), pana la alegerea restaurantului unde se va desfasura petrecerea, asa cum sunt s-a aratat in descrierea de mai sus.

Dupa ce aceasta decizie a fost luata, mai raman cateva aspecte de stabilit: alegera muzicii – daca mirii opteaza pentru o trupa care sa cante live sau pentru un DJ care sa se ocupe de muzica -, alegera fotografului si a videografului, a decorului, precum si crearea invitatiilor de nunta, alegerea marturiilor si, nu in ultimul rand, hotararea asupra unui model de rochie de mireasa si a unuia pentru costumul de ginere.

Toate aceste elemente sunt foarte importante pentru reusita nuntii, iar detaliile mai mici pot ramane de stabilit la urma, aproape de marele eveniment, precum alegerea dulciurilor, a tortului ce urmeaza sa fie servit, alegerea buchetului miresei si a aranjamentelor florale de pe masa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *