Ecouri din Social – Sesiune de comunicări științifice pentru studenți – 2014

Probabil au fost momente in viata ta de student in care te-ai intrebat de ce nu ai oportunitatile pe care poate multi ti le-au promis la inceput, inca de cand erai pe bancile liceului, povestindu-ti basme despre viata de student. Ei bine lucrurile se intampla iar sansele de a te afirma exista chiar daca din pacate intr-un numar mai mic decat ar fi normal. Eu unul mi-am dorit dintotdeauna sa particip la evenimente si sesiuni de comunicari stiintifice si nu numai. Pentru cei interesati, evident studenti interesati de cercetare sociala exista un eveniment foarte interesant ce se va desfasura la Cluj Napoca. Acesta se numeste „Ecouri din Social” si va avea loc in data de 16-17 Mai 2014.

Înscrierile au loc până în data de 20 aprilie 2014, pentru nivelul de studiu licențăși pentru cel de master în domeniul Sociologie și Antropologie.

Pentru a se înscrie, studenții trebuie să completeze formularul de înscriere și să realizeze un rezumat al lucrării de cercetare care va fi prezentată în cadrul sesiunii, cu mențiunea ca lucrarea să conțină trei părți: una practică, una metodologică și una de prezentare a datelor.
Lucrările prezentate în cadrul sesiunii vor primi feed-back de la membrii juriului, profesori ai Facultă
ții de Sociologie și Asistență socială din Cluj-Napoca. De asemenea, acestea vor fi evaluate de juriu în vederea stabilirii ierarhiei pentru acordarea premiilor.

Studenții sunt rugați să trimită până atunci atât rezumatul lucrării, cât și formularul completat, pe adresa ecouridinsocial@gmail.com.
Pe lângă sesiunea de comunicări științifice propriu-zisă, anul acesta va avea loc a doua ediție a concursului de fotografie, având ca temă realitatea socială. Fotografiile, însoțite de o descriere adecvată, sunt așteptate pe aceeași adresă de e-mail:ecouridinsocial@gmail.com, tot până la data de 20 aprilie 2014. Cea mai bună fotografie va fi și ea premiată.
Pentru mai multe detalii și noutăți, accesați periodic atât adresa: cluster.socasis.ubbcluj.ro, cât și pagina noastră de facebook: https://www.facebook.com/ecouridinsocial.CLUSTER - UBB - CLUJ

Sursa foto: goo.gl/ydFDTB

2 thoughts on “Ecouri din Social – Sesiune de comunicări științifice pentru studenți – 2014”

  1. Frumoasa perioada studentiei. Pacat ca, la momentul potrivit, nu stim sa ne bucuram de ea asa cu ar trebui. Tin minte ca atunci cand eram student abia asteptam sa se termine, dar acum tanjesc dupa acele momente.

    1. Unele facultati te invata ceva, altele nu. Unii profita de fiecare clipa a studentiei atat pentru a invata cat si pentru a se distra. Din pacate sistemul universitar ajunge sa fie vazut in prezent tot mai mult ca un business, lucru care nu-i tocmai ok. Interesele puse la mijloc, dezbina de cele mai multe ori bunul mers al lucrurilor. Cu toate astea initiativele care se iau in unele orase, par sa fie de cele mai multe ori in favoarea studentilor

Leave a Reply

Your email address will not be published.