Dotare ideala pentru supermarket

Este minunat sa ti se pune la dispozitie carucior supermarket potrivit cumparaturilor pe care le faci! Magazinul virtual dedicat tuturor magazinelor si supermarketurilor din Romania, Rafturi metalice de la A la Z ajuta intreprinzatorii sa puna la dipozitia cumparatorilor tot ceea ce au nevoie ca aprovizionarea sa fie o placere.

Carucioarele metalice cu o  capacitate mare de 75 de l, 100, 120 si 150 l sunt usor de manevrat, datorita rolelor, atat in interior, dar si la exterior, pana la locul unde este parcata masina. In sprijinul parintilor care vin la cumparaturi cu copiii, exista si carucioare supermarket cu scaun copil.
Ele sunt indicate pentru un volum mare de cumparaturi fiind de un real folos fiindca marfa, oricat ar fi de grea si de voluminoasa, este tranportata usor de la raft, la casa de marcat si in portbagajul masinii, iar mama  nu este nevoita sa impinge cu o mana caruciorul, iar cu cealalta sa-si tina copilul in brate.

Cei care fac cumparaturi sumare aleg cos cosmetice prevazut cu doua manere cromate si avand o capacitate de 12 l sau cosuri supermarket cu doua manere de 20 si 28 de l.
Rafturi metalice de la A la Z au cele mai mici preturi din piata, garantat, la carucioare supermarket, 48 de euro+TVA per bucata.

O alta conditie pentru sustinerea unui ambient commercial ideal o reprezinta rafturi metalice, care pot fi alese tot din magazinul mentionat mai sus.

Rafturile au sistem securizat de prindere si sunt de calitate.
Recomandam rafturi metalice de perete fiindca sunt usor de curatat, rezistente si pentru ca sustin fara probleme o greutate de 150 de kilograme. La dorinta expresa a beneficiarului, ele pot fi prevazute cu picioare frontale, desi dispun de sisteme de securitate eficiente.

Nevoia de turnichete in orice supermarket se explica prin responsabilitatea proprietarului fata de securitatea persoanelor care vin aici. Turnichetele pot filtra toate persoanele care intra intr-o anumita zona, dar sunt utile si la pontajul personalului.

Si  rafturi paine din lemn si pal melaminat sunt necesare pentru ca mentin proprietatile produselor de panificatie, au o  rezistenta sporita in timp, sunt elegante si pot fi usor igienizate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *