Diferentele dintre o videografie de nunta reusita si rebuturi de poze

Politetea mirilor fata de invitati consta si in cooptarea acestora sa fie partasi la amintirile placute nu numai la festin. Scene demne de rasul-plansul se deruleaza inaintea realizarii fotografiilor facute de un amator. Oamenii sunt asezati minute in sir unul in fata altuia sau unul langa celalalt si cand se pregatesc sa stea cat mai frumos la poza si aud: ‘’Pasarica”, mireasa clipeste fiindca s-a saturat de asteptat minute intregi sa se vada toti in poza, nasa isi aranjeaza poalele rochiei, asa ca una iese cu ochii inchisi, alta incetosata din cauza miscarii…
Fotograful transpirat tot de efort, da neputincios din umeri si pozeaza mai departe.

O echipa de profesionisti de la Madvideo care face la mod artistic si profesionist filmari nunti i-ar scapa pe toti de tortura fotografiei ratate. Tot ceea ce este comic intr-o filmare, care poate reda si miscarea, este oribil intr-o fotografie.

O filmare nunta valoreaza mai mult decat tot aurul din lume fiindca eternizeaza bucuria, sentimentele, tineretea. Cadrele oneste, care nu deformeaza realitatea sunt indubitabil documentele unei familii. Arborele genealogic poate fi reconstituit prin vizionare video nunta.
Nepotii si stranepotii vor dori sa-si admire bunicii in momentul lor de fericire suprema. Prin ce se deosebeste o videografie reusita de o fotografie ratata? Mai jos aveti lista care sa va convinga sa alegeti cameraman nunta:

-filmarile video nu sunt stresante ca fotografiile. Cameramanul este mereu pregatit sa surprinda ceea ce este mai frumos, nu spune mereu: “Nu miscati!”, “Zambiti”, “Nu clipiti!” Din aceasta cauza multi renunta la poze, fiindca nu fac fata stresului dinaintea realizarii lor.

-poza este imobila, personajele din filmari sunt vii, se misca, vorbesc, rad sau canta. Filmarile video ne ajuta sa ne alinam dorul cand cei dragi pleaca departe pentru o vreme.

-fotografiile surprind grimase si ochi inchisi intr-un mod dezastruos, aspecte care nu sunt asa de suparatoare la filmari. Daca in poza cel care clipeste pare ca doarme, in filmare, sa inchizi din ochi intr-un anumit mod, poate fi fermecator.

Daca tot ati investit sa aveti o nunta unica (asta-i pretentia tuturor mirilor), investiti si in amintiri, oricat v-ar costa! Nu uitati, echipele de profesionisti de la Madvideo sunt numarul 1 in Romania!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *