Dezinfectanti eficienti de la Tork

Igiena si dezinfectarea mainilor este esentiala pentru oricine. Indiferent de varsta pe care o ai, indiferent de mediul in care lucrezi, este important sa pastrezi o igiena corespunzatoare a mainilor. Aminteste-ti cate lucruri ai atins astazi. Facem atatea cu mainile: deschidem usi, punem mana pe bani, ne tinem de balustrade in locuri publice sau atingem bara de sprijin din transportul in comun, punem mana pe telefoane, dam mana cu o alta persoana si cate si mai cate. 80% dintre infectii sunt transmise prin atingere.

Cercetatorii studiaza adesea multitudinea de bacterii ce se regasesc pe mainile noastre, atat cand sunt murdare, cat si dupa ce au fost curatate. Este imposibil ca pe suprafata palmei sa nu mai existe nicio bacterie. Astfel, pe mana noastra exista undeva la peste 3200 bacterii din 150 de specii diferite. Insa, pentru a elimina contaminarea cu virusuri sau bacterii periculoase, trebuie sa ne asiguram ca respectam normele de igiena si ca folosim produse adecvate de curatare.

La magazinul echipamentcuratenie.ro vei gasai o gama de produse Tork destinata igienizarii mainilor ce iti va fi de mare ajutor. Este vorba despre dezinfectanti puternici pe care ii poti folosi atat acasa, cat si la munca. Acesti dezinfectanti de maini Tork sunt recomandati in special in mediile unde riscul de contaminare este mai mare.

De exemplu, in spitale, cabinete medicale sau veterinare, farmacii si alte locuri publice, ori in locuri unde sunt manipulate alimentele, este imperios necesar sa se foloseasca cei mai buni si eficienti dezinfectanti pentru maini. Iata ce produse Tork putem achizitiona pentru a ne feri cat de mult putem de germeni si alte pericole transmisibile prin atingerea mainilor.

1. Sapunul antibacterian Tork. Poate fi considerat asemenea unui dezinfectant. Este disponibil in recipiente de 1L. Este compatibil doar cu un dozator de sapun Tork. Sapunul antibacterian Tork este un sapun cremos, folosit pentru spalarea mainilor in bucatariile restaurantelor, unitati de catering, spitale, industria alimentara, etc.

Rezultatele de laborator si studiile clinice arata ca spalarea mainilor cu sapunul antibacterian Tork reduce bacteriile cu aproape 100%. De asemenea, previne iritarea pielii si se poate folosi pe o durata indelungata, adica peste 1000 de spalari de bidon.

2. Aviz Biocid- Gel dezinfectant Alcoholgel Premium 1 L Tork. Si acest produs este compatibil cu un dozator Tork. In plus, fata de spalarea mainilor cu sapun, apa si un prosop de hartie, utilizarea Tork Premium Handsanitizer Alcohol GEL este chiar mai eficienta pentru igiena mainilor.

Alcoholgel contine glicerina si betaina pentru imbunatatirea si ingrijirea pielii, atunci cand mainile sunt frecvent frecate cu gel de alcool. Este perfect pentru sectoare de servicii alimentare, precum si in cazul in care spalatul pe maini nu este posibil in conditii normale. De asemenea, sanitizeaza si dezinfecteaza rapid mainile, fara apa.

Ambele produse sunt aprobate in conformitate cu norma europeana EN 1500, adica 99,9% bacterii sunt eliminate.

A controla igiena mainilor este un lucru esential pentru a ne proteja de ceea ce este periculos. In plus, ii vei proteja si pe cei din jurul tau, mai ales daca ai copii mici a caror imunitate nu este inca formata. Asadar, alege produsele pentru dezinfectare si igienizare Tork, de la echipamentcuratenie.ro pentru o protectie ridicata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *