Detalii masculine care fac diferenta – butoni camasa personalizati

Cu toate ca nu sunt atat de variate precum accesoriile feminine, accesoriile masculine pot de asemenea actiona ca o arma secreta in decorarea vestimentatiei. Unele dintre cele mai elegante bijuterii pentru barbati moderni sunt seturile de butoni camasa.

Butonii se afla printre cele mai importante accesorii care pot face minuni in garderoba unui barbat

Acestia se pot prinde la camasa, infrumusetand astfel tinuta sau oferindu-i dupa cum se doreste o nota mai formala sau mai office. De asemenea, acesti butoni camasa personalizati au rolul de a evidentia statutul unui barbat sau stilul vestimentar al acestuia.

La fel ca si in cazul accesoriilor pentru femei, si cele pentru barbati sunt menite sa aduca un plus de rafinament atunci cand este cazul. Sunt un semn al elegantei si al bunului gust. In plus, evidentiaza personalitatea masculina in functie de modul in care sunt prinsi la camasa, dar si prin personalizarea lor versatila.

Magazinul online Felicity Store prezinta in categoriile sale de bijuterii handmade butoni camasa personalizati, in mai multe stiluri si designuri. Aceste accesorii de lux, apreciate de barbatii moderni sunt disponibile pe site in variate modele, pe alese. Asa se face ca exista varianta standard de accesorii masculine marca Felicity, si mai exista varianta personalizata, la cerere.

Se poate, asadar, opta pentru stilizarea butonilor preferati in functie de dorinte si de ocazie. Podoabele masculine din argint sunt fie patrate, fie rotunde, in diferite culori, cu diferite mesaje sau chiar imagini reprezentative. Ele pot fi realizate la cerere cu initialele purtatorului, cu nume, data, statut sau mesaj special.

De ce aleg barbatii butoni camasa personalizati de la Felicity Store?

Butonii sunt accesorii masculine ce pot face diferenta dintre o tinuta smart si o tinuta sleampata, fara pic de nota personala. Ei au un rol decorativ in vestimentatia unui barbat, insa in ziua de azi versatilitatea lor ii duce si mai departe de atat. Nu sunt purtati doar pentru a da bine la haine elegante si costume office. Barbatii moderni aleg butoni camasa personalizati pentru a-si exprima un statement in care cred.

Iar brandul Felicity Store ii incurajeaza sa faca acest lucru. Intre colectiile online ale magazinului se gasesc butoni camasa stralucitori, rafinati, sport sau casual. Ei pot fi alesi pe criterii diferite, insa pot fi si personalizati la cerere, pentru a satisfice egoul masculin. Cele mai extravagante sau pretentioase idei pot fi realizate datorita acestui serviciu original.

Minunatele accesorii masculine sunt handmade, create cu atentie si pricepere de maini talentate. Materialele din care sunt create butonii sunt argintul si aliajul metalic placat cu rodiu. Insa, aceste podoabe reinventate mai sunt confectionate si din lemn natural sau otel inoxidabil, pentru a rezista si a crea o accesorizare unica,

De ce aleg barbatii butoni camasa de la Felicity Store? Pentru ca sunt originali, unicat si de cea mai buna calitate, putand fi in acelasi timp si personalizati in fel si chip.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *