Despre denisipari puturi apa si cum sa alegi firma potrivita

S-a intamplat ca la un eveniment la care am participat acum aproape doua saptamani, mi-a fost dat sa fac networking cu oameni din diferite domenii de business, care mai de care mai interesante. Atunci am reusit sa aflu importanta multor domenii de activitate in economie dar si in utilitatea executiilor. Mi-a atras atentia discursul unuia dintre managerii unei companii care au ca principal domeniu de activitate foraje puturi apa  dupa cum chiar ei se recomandau in prezentarea initiala. Felul in care au asezat lucrurile in prezentare, respectiv modalitatea de a explica pe intelesul tuturor intreg procesul de activitatea m-au captivat la propriu. Astfel am ciulit urechile si am inteles aspecte importante ale forarii puturilor cat si alte proprietati care stau la baza unei denisipari calitative. Mi-a placut mult deoarece domeniul nu era in totalitate unul cotidian de care sa fi auzit toata lumea. De altfel evenimentul in sine reunea antreprenori si businessuri din domenii cat mai variate. Prezentarea a durat aproximativ 45 de minute, timp in care am aflat informatii pretioase chiar daca unii termeni precum denisipari puturi apa, ajungeau sa fie putin mai greu de inteles in aparenta.

La finalul prezentarii a avut loc si o sedinta de intrebare la care consider ca am fost chiar activ. Domeniul mi-a trezit interesul prin prisma mai multor motive. Credeam in faptul ca acest domeniu de activitate este extrem de important motiv pentru care imi si imaginam o colaborare de tipul promovarii online. Sesiunile ulterioare de networking mi-au dat ocazia sa ma prezint in fata managerilor si desigur sa-mi pot pune in evidenta calitatile cu care intentionam sa ma etalez inca de la inceputul evenimentului.

In urma evenimentului din zona business-urilor variate m-am ales cu o colaborare interesanta in ceea ce priveste promovarea unei industrii greu inteleasa de unii. Astfel, in prezent, sarcinile mele vizeaza promovarea domeniului de activitate despre care tocmai va vobeam respectiv despre cum putem alege o firma potrivita pentru executia unui put de apa. Si tin sa mentionez ca desi domeniul de activitate este unul nisat, cei care sunt interesati de forarea unui put vor intelege exact mesajele concepute atunci cand sunt interesati de realizarea unor cautarea unor variante optime pentru denisipari sau forari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *