Despre cum să-ți alegi o pereche de pantofi perfectă!

Se spune ca femeia nu poate fi niciodata inteleasa. Ei bine eu am reusit sa o inteleg intr-o privinta. Atunci cand vrea ceva. Intr-o zi m-a chemat sotia sa-mi arate o pereche de pantofi dama de pe magazinul online Kalapod.ro. M-a intrebat daca-mi plac, i-am spus ca da, ca sunt eleganti si draguti. Adevarul e ca erau chiar eleganti, iar pretul deloc piperat. Pe moment nu am inteles de ce mi-a cerut parerea tocmai mie, pentru ca nu sunt deloc un priceput in a-mi spune parerea despre lucrurile de femei, in cazul asta fiind incaltamintea. Insa, mi-am adus aminte ca peste o saptamana aveam reuniunea de 10 ani de la liceu, amandoi trebuind sa fim prezenti, insa eu nu puteam din cauza unei delegatii, asa ca doar ea urma sa fie prezenta.

Dupa toata conversatia din acel moment mi-am dat seama ca ea dorea acea pereche de pantofi de pe Kalapod.ro pentru a starni o oarecare invidie in randul fostelor colege de liceu, pentru ca s-a nimerit sa mai am cateva admiratoare, asa ca ce-a zis sotia? Hai sa le arat ce barbat grijuliu si dragut am! Asa ca am decis sa ii fac jocul. Noaptea, cand ea dormea, eu am intrat pe magazinul online Kalapod.ro, am rasfoit gama laaarga de pantofi dama, pana i-am gasit pe cei prezentati de ea. Am ales marimea (stiu sigur cat poarta), am dat comanda si am asteptat sa ajunga acasa.

Cand ziua cea mare a sosit, ziua cand au venit pantofii, sotia a fost foarte bucuroasa si uimita ca am inteles de ce batea apropoul la acea pereche de pantofi. Apoi, dupa ce reuniunea a avut loc si eu m-am intors acasa din delegatie, sotia era la fel de bucuroasa, deoarece fostele colege din liceu au vazut rapid pantofii eleganti pe care ea ii purta. Sincer, i-am examinat si eu putin sa vad cum sta la categoria calitate si am ramas placut surprins, pentru ca pretul nu a fost mare, iar calitatea e superioara. Am intrebat-o daca a fost multumita cat timp i-a purtat si a raspuns ferm ca da, zambind chiar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *